АКТУЕЛНО

Српски Колектив: Оснивачка седница СВЕНАРОДНОГ УЈЕДИЊЕЊА (видео)


На иницијативу Др Душана Дунђера, да се окупе све јавне личности у Србији, родољубивог профила, људи од части, знања и поверења, ради одбране народних и националних интереса, одржана је седница новоформираног Свенародног тела, које ће имати за циљ координисање рада свих њених чланова, на путу коначног ослобођења Србије од тоталитарног, издајничког и криминалног режима.
Учесници седнице: Др Душан Дунђер, Бранко Драгаш, Војислав Милошевић, Др Мила Алечковић, Др Драган Петровић, Др Драган Шкобаљ, Др Милан Брдар.

Један од учесника, проф. Драган Шкобаљ, између осталог, је рекао: 
„По мени, ситуација је тешка, сложена да не може бити тежа. Морамо да дјелујемо брзо, а не брзоплето, неби ли овај брод, који само што није потонуо, вратили у равнотежно стање. Сви подаци, сви показатељи, су веома, веома лоши, стално се спинују и стално се бавимо последицама а не бавимо се узроцима. Ни до дана данашњег званична политика није нам дефинисала узроке кризе, расправљамо колко кошта хлеб, колко бензин, колко кошта нафта, колко киловат-сат…
А 35.000 људи нам више умире него што се роди, 500.000 људи је напустило ову земљу, 650.000 азиланата само што нам није дошло, 500.000 Рома од 2003. до данас нам је дошло… 
Значи нама прети – БИОЛОШКИ НЕСТАНАК!“

Сниматељ: Драган Филиповић
Продукција: ТВ Српски Колектив (јун 2018.)

————

14.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

9 replies »

 1. Ideja je dobra,ljudi izabrani ali jel imate Blagoslove svojih Duhovnika!? Bez blagodati Sviše(odozgo) svaka ideja je osudjena na propast! Monah Antonije ovde pripada takodje! Od Gospoda vam svako dobro!

  Свиђа ми се

 2. Дај Боже да се Срби сложе обоже и умноже!
  Само Саборност Србе Спасава!

  Угледајмо се на Исланд и испитајмо којим су начином и методама успели да се отму из смртоносног глобалистичког загрљаја….

  Свиђа ми се

 3. Konacno da se odigra skup a koji ce uci u istoriju,bravo za sve prisutne i inicijatora mada mislim da svi zdravorazumni upravo ovakav dogadjaj prizeljkuju odavno.Prvi je korak ucinjen,naravno,bice tu povuci potegni bas kao i prve godine braka.Proces usaglasavanja je neizbezan ali ako su partneri voljni da ta zajednica opstane i da pozitivne rezultate,sve strane ce zrtvovati deo sebe za korist zajednice.Samo vas sve molim da delate brzo jer nam istice vreme,nemamo ga na bacanje,nestajemo i umiremo .
  Srecno svima i nama sa vama.

  Свиђа ми се

 4. Учесницима овог историјског састанка све најбоље, желим да ова иницијатива доведе до коначног ослобођења од окупације и да успоставимо нормалну државу која ће поштовати своје грађане и омогућити нам живот достојан човека. Мој предлог за назив покрета: свенародни покрет „Опстанак“; или народни покрет „Опстанак“.

  Свиђа ми се

 5. Sutra je strajk u BGDu. Imaju pravo: vi imate na Vase plate visoku cenu benzina.
  Mi ovde imAMO DELOVE NEDELJE I DANA, kada je jeftinije (npr. sredinom nedelje i uvece pre 22h). Tada kupujem. Nocu i danom kad narod putuje je skuplje, kao i na autoputu… (ima neka strana valjda , koja kazuje, koje pumpe su u Tom momentu jeftinije… https://www.clever-tanken.de/
  BIO super (Super E-10) niko ne kupuje, kvari Auto… To su valjda cene bez poreza…

  Свиђа ми се

 6. Још једно удружење срба патриота. Зашто се нисте окупили око неког постојећег, има их стотине. Много је Чорби, направите корито или брод, уједините сва удружења у једно. Погасите све оне који су регистровани и немају ни једног члана. Зашто нисте напр око РОД-а, оно би вас повукло у дубину. Верујем да Мила има 10 удружења, аи остали по петшест. И. шта. Нажите метод да изађете пред народ. Интелектуалци су рекли своје.

  Свиђа ми се

  • Управо тако! Уместо да се придруже већ постојећем покрету, оснива се нови, додатни, који служи разбијању тако потребног и спасоносног ЈЕДИНСТВА народа, без којег нема смене издајничког режима, слободе, развоја, благостања, ослобођења стега морално-духовно и политички пропалог запада. Отпор је могућ само као заједница, ЗАЈЕДНИЦА СРБИЈА, у којој активно учествују сви грађани Србије, матице и расејања!

   Свиђа ми се