АКТУЕЛНО

Драган Мраовић: БИЛДЕРБЕРГ АНА


Са геополитичким променама у току САД и ЕУ губе терен у вези Космета, ствари не иду по њиховом плану, и зато је Билдерберг позвао Ану да јој да инструкције да убрза велеиздају свете српске земље.

Драган Мраовић

Билдерберг групa је симбол либерално-финансијске интернационале неофеудалног доба, јер је она агент тоталитарног капитала који претвара људе у робље.
Она је приватни скуп моћника из целог света који се одржава сваке године, почев од оснивачког скупа 1954. године у хотелу „Билдерберг“ у холандском градићу Остербек.
Има за циљ да окупи елиту моћника уједињених неолибералном идеологијом ради наметања својих интереса финансијског и политичког, економског и индустријског типа.

Никада није дозвољено присуство новинара, јер Билдерберг групе делује као тајна влада у сенци и утврђује опште правце политике чија је суштина наметање економије над политиком. Зато се она бави елиминацијом националних држава и социјалних права, стварањем класе сиромахa са запослењем на одређено време. Ти интереси иду на уништавање устава и националних граница, на стварање нових обавезујућих међународних уговора који имају за основу економски и банкарски примат, као и на рушење социјалних гаранција. Међународни уговори се користе као средства којима се уклања демократски национални суверенитет и, на тај начин, укидају права и социјална држава чиме се отвара пут претварања људи у неолиберално робље.

Међународна конкурентност је једини параметар, а националне владе су лишене власти која се преноси на међународне финансијске агенције, које све више преузимају ингеренције националне државе. На овај начин финансијска олигархија делује као светско акционарско и аристократско друштво које управља планетом преко транснационалне мреже којом је у стању да наметне, без отпора, нови светски поредак обликован логиком апсолутног неокапитализма.

Дејвид Рокфелер је рекао, у јуну 1991, током састанка Билдерберг групе у Баден-Бадену, да наднационални суверенитет, којим управља светска интелектуална и банкарска елита, треба да има неопозиву предност над традиционалним самоопредељењем народа. Крајњи циљ подразумева стварање једне једине светске владе с једним јединим планетарним тржиштем, на коме нема места за идентитет и мултикултуре, са човечанством претвореним у потрошаче и сведеним на потчињени плебс, без радних гаранција.

Моника Амоне, политичар из Торина је рекла: „Много ме брине присуство групе Билдерберг у Торину. То је затворена финансијска неоолигархија са екстремним неолибералним циљевима. Торино мора опет бити главни град радних права“.

Али српски премијер Ана Брнабић не брине о радним правима у Србији, већ је учествовала на сесији банкстера Билдерберга у Торину одржаној од 7. до 10. јуна, што значи да Билдерберг група третира српску владу као део својих структура. С обзиром да је на дневном реду једна од тема била Русија, наравно као непријатељ, јасно је на којој страни је Ана, која је добила „инструкције“ према „закључцима“ скупа, а једна се несумњиво односила и на издају Космета, јер је одлука о бомбардовању СР Југославије и промени режима у Србији, донета на састанку Билдерберг групе за 1998, који се од 14 до 17. маја, одржао у шкотском градићу Ершир (хотел Турнбери).

Такође, није тајна да су сви страни политички актери везани за крваво разбијање СФРЈ били чланови Билделберг групе (почев од лорда Карингтона, преко Сајруса Венса, лорда Дејвида Овена, Карла Билта, Торвалда Столтенберга, све до Ричарда Холбрука и Мартија Ахтисарија. Са геополитичким променама у току САД и ЕУ губе терен у вези Космета, ствари не иду по њиховом плану, и зато је Билдерберг позвао Ану да јој да инструкције да убрза велеиздају свете српске земље.

————-

15.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »