АКТУЕЛНО

Новинар Цветковић: Вратио сам се кући, прес конференција у наредних неколико дана


Новинар Стефан Цветковић јавио се данас медијима телефоном и рекао да је стигао кући, да није повређен и да ће у наредним данима одржати конференцију за новинаре на којој ће „до најситнијих детаља“ саопштити јавности шта се све с њим дешавало.

– Целокупној јавности, међународним и домаћим организацијама, свима се захваљујем на свему што су урадили за мене. Да није било реакције јавности, не бисмо се данас чули – рекао је Цветковић.

Додао је да и њему и његовој породици много значи то што нису били остављени сами.

– Јавност је последње што је брана апсолутном лудилу. А од тог лудила треба да се плаше и они који га праве. Ја ћу до најситнијх детаља да обавестим јавност, то је моја обавеза према јавности – казао је Цветковић.

– Данас ми је омогућено да се слободно крећем – рекао је Цветковић и додао да га је полиција званично обавестила да има својство оштећеног и да су га замолили да се у јавности не оглашава, како не би ометао истрагу.

– Сарађујем с полицијом, сваки њихов захтев сам испоштовао и данас сам замољен не будем јавно присутан. То ћу неко време да испоштујем – рекао је новинар.

ИЗВОР: ВЕСТИ

————-

17.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »