АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Др Јована Стојковић за КМ Новине – Квазипатриотским потезима Влада маскира коначну издају КиМ (видео)


20. јун 2018. КМ Новине

Скупштина Републике Србије недавно је основала Комисију за утврђивање последица НАТО бомбардовања Србије 1999. године, о чему се отворено говори као о основном узроку епидемије канцерогених обољења у Србији. 

Тим поводом, др Јована Стојковић, домаћој јавности позната као истакнута личност која на стручан начин упозорава и опомиње на штетност и злоупотребу такозваног превентиног вакцинисања деце, за портал КМ новине је говорила о позадини намере да се оснује једна оваква Владина Комисија.

др Јована Стојковић

Реагујући „што интуитивно, што рационално”, др Стојковић сматра да је сасвим оправдано упитно зашто би се за истину о последицама НАТО бомбардовања сада борила „Влада Србије, која ради све на томе да се разне истине о српском народу скрију и која врло цензурише било какво истинито иступање и праве проблеме које имају грађани Републике Србије, а нарочито грађани на Косову и Метохији”.

Др Стојковић подсећа да се за протеклих готово 20 година нико није запитао о томе а да то чини управо ова Влада, што шаље јак импулс да се заправо ради о квазипатриотском потезу који за циљ има да сакрије много тога лошег што власт чини, а нарочито сакривање издаје Косова и Метохије која је више него очигледна будући да се налази у приличној поодмаклој фази, такорећи приведена је крају.

Такође, с обзиром на чињеницу да у тој Комисији учествују про-европски политичари и лобисти НАТО пакта у Србији, она упозорава да се то не чини да се открије истина о стању које је крајње алармантно већ да се спречи оно на шта имамо права а то је тужба против НАТО пакта због последица тог геноцидног бомбардовања Србије, а већ се помиње закон према коме ће свако ко буде говорио о штетним последицама бити сматран и процесуиран као неко ко „уноси панику”.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽 

Уједно, портал КМ новине овим интервјуом започиње циклус разговора са истакнутим, стручним и одважним личностима српског народа данас, које ћете моћи да пратите на нашем порталу.

Извор: КМ Новине  

1 reply »

  1. ТО ЈЕ СВЕ ОД ОНИХ ЧИЈИ СУ ЂЕДОВИ НОСИЛИ НА ГЛАВИ ђаволску шестокраку УЗ БОЖЈУ ПОМОЋ И МОЛИТВАМА СВЕТОГ ОЦА ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ СЛАВА МУ И МИЛОСТ СРБИ ЋЕ ОПСТАТИ ОБНОЖИТИ СЕ УМНОЖИТИ СЕ И ПОБЕДИТИ СВЕ душмане СССС

    Liked by 1 person