ГЕОПОЛИТИКА

Бошко Обрадовић: Србија да позове руску војну мисију да штити Србе на Косову


Председник Двери питао је када ће тужилаштво покренути поступак против Ане Брнабић због изјаве да Косово није Србија, на основу које платформе председник иде на састанке са Тачијем и зашто Влада не позове руску војну мисију да штити Србе на Космету.

„Ана Брнабић је изјавом да Косово није Србија прекршила заклетву председника владе и Устав Србије, те је позивам да поднесе оставку, а тужилаштво да покрене поступак због нарушавања територијалног интегритета и суверенитета Србије.“ – рекао је Обрадовић и додао да би она са оваквим изјавама била одличан председник Владе, али лажне државе Косово.

Он је питао и откуд председнику мандат да иде и преговара са Тачијем, који најављује потписивање правно-обавезујућег споразума, и по којој платформи, када Скупштина никада о никаквој преговарачкој платформи није расправљала нити је нешто такво усвојила.

Обрадовић је предложио да Србија искористи могућност и позове руску војну мисију у Србију која би била гарант безбедности грађана на Косову и Метохији. Како истиче, преговоре је потребно вратити у СБ УН, а са присуством руске војне мисије би наш преговарачка позиција била боља. Ова мисија би се повукла када се са простора КиМ повуче НАТО мисија

Председник Двери је поставио и питање зашто Влада није испоштовала своје обећање да ће смањити акцизе на гориво у року од седам дана и када се смире протести, када је то урађено чак и у БиХ где је гориво знатно јефтиније него у Србији.

21.6.2018.
Информативна служба Двери

4 replies »

 1. НА ЖАЛОСТ ТЗВ ВЛАДА И ТЗВ ОПОЗИЦИЈА СУ ЈЕДНО ДОК СУ БИЛИ У СКУПШТИНИ БРАЋА МАРКО ЈАКШИЋ И СЛАВИША РИСТИЋ ПОДРЖАВАО САМ ЊИХ А ОД КАД ОНИ ОДОШЕ ВИШЕ МЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ШТА СЕ ДЕШАВА У СКУПШТИНИ ПОНОСАН САМ НА БРАТА ИЗ ВАСОЈЕВИЋА ПУНИШУ РАЧИЋА КОЈИ ЈЕ ПОКАЗАО КАКО СЕ ЗБОРИ КАД ТИ НЕКО ВРЕДЂА СРБСТВО ВЈЕЧНА МУ СЛАВА И ХВАЛА ГОРЕ банде НИЈЕ СЕБИЈА ИМАЛА ИЗ БЕОГРАДА ЈЕ ИЗДАНА РСК И РС А КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ ТЗВ УГОВОРОМ ДАТО нато окупатору МЕНЕ ВРЕДЂАЈУ НЕК МИ ТИ ПОКАЖУ ИМЕНА КОЈИ СУ ИЗДАЛИ РСК И РС ЗАЈЕДНО СА СЛОБОДАНОМ МИЛОШЕВИЋЕМ ДОК ЈЕ ЗАГОРАНА БИЋЕ И СРБИЈЕ ЖИВЕО РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ У ОТАЏБИНИ СССС

  Свиђа ми се

 2. АЛО ДВЕЕЕРИИ!!! ШТО НЕПОМЈАНИКУ ДАЈЕТЕ ЛЕГИТИМИТЕТ?!

  ЗА ИМЕ БОГА ИЗАЂИТЕ ИЗ ТЕ ВУЧЈЕ ЈАЗБИНЕ, ОДРЖАВАЈТЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА ШТАМПУ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СВАКОДНЕВНО И ПОЗОВИТЕ НАРОД!

  ОВО ШТО РАДИТЕ ВИШЕ НЕМА НИКАКВОГ СМИСЛА, СЕМ АКО НИСТЕ НА ИСТИМ ФРЕКВЕНЦИЈАМА, ШТАПУ И КАНАПУ?!

  Свиђа ми се

 3. Чуј то , да Руси дођу бранити? А што ти Бошкићу не обучеш униформу и поведеш војску? Зар Србија нема војску? Има гомилу битанги који би туђим дјеловима тјела „глогиње (коприве) млатили“. Како вас све скупа више није срамота тражити нешто од Русије а за узврат ништа не чините него се натежете са Вучићем и његовим болесним битангама?

  Свиђа ми се