Реаговања странака

Резултат „одлучне борбе“ против криминала: преко осамдесет мафијашких убистава од 2012. године


САОПШТЕЊЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ

Резултат борбе против криминала: преко осамдесет мафијашких убистава од 2012. године

Александар Вучић је 2016. године обећао: „Банда, мафија и убице које мисле да могу да харају Београдом суочиће се са жестоком песницом државе“.

Грађани Србије су сведоци резултата ове и пре тога безброј пута помпезно најављиване одлучне борбе против организованог криминала: осамнаест мафијашких убистава у овој години, једно сваких десет дана, а преко осамдесет од 2012. године.

Опште позната чињеница јесте да нема организованог криманала без његове спреге са државом и њеним органима. Отуда данас и нема стварне борбе против мафије, јер управо они који ту борбу треба да воде сарађују са криминалним групама.

Закључак следи сам по себи: предуслов отпочињања обрачуна државе са мафијом јесте обрачун са криминализованом влашћу која државом управља.

 

Информативна служба ДСС
22.6.2018.

2 replies »

  1. Prica se- a legendom vec da je postalo!-
    da se jos nekakvog- a kao znamenitim
    narodom pamcenim!- p e t o g oktobra- neke tamo godine!- ovo d o b r o o kom’ se „saopstava“, radom traktora gusjenicara, a u duboke brazde, zasadilo; ONO sto p r i c a sklono, eto!, pamcenju, pa mu se prica- zasadjeno d o b r o na to ga goni: o v i sto s a o p s t a v a j u bili r a l o one gusjenicarske masine… Ljubav ka oranju- za duboke brazde narod oranje zove g r a p a nj e- odvela ih i na radnje n a b i j a nj a .kesa na glavu kao radnju o d m o r a od teska grapanja; legenda p r i c o m pronasana vidna i okom golim: sve zasadjeno primilo se, nikom poniklo i, evo!, osamnaest godina toliko bogata p l o d a da je sve namjereno da z e m lj a n e p l o d n o m postane, iscrpili je… Ove sto je toliko s v o m e plodu privodili i privode narod, od kada ga je!- ime, zbirno, dao: s a t a n a…

    Свиђа ми се

  2. Vi iz DS-a treba da cutite,kojim pozitivnim delima vi mozete da se hvalite.Vi ste zajedno sa svim politicarima udruzena mafija,zato zacepite i cekajte sudnji dan.

    Свиђа ми се