АКТУЕЛНО

СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ: На Видовдан сви у Београд да одбранимо Србију, Космет и нашу децу


23.06.2018. Србин.инфо

„Руководство Синдиката запослених полиције обавештава српску јавност да је поред подршке узело и учешће на патриотском протесту који је заказан за 28.06.2018.године са почетком у 18.00 часова у Београду, а којег заједно организују народне иницијативе „ НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“, „ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО“ и „СРБИ НА ОКУП“.

Синдикат запослених полиције напомиње да се шири лажне информација у медијима и на друштвеним мрежама, како ће на наведеном протесту бити сукоба и крвопролића између народа са једне стране и војске и полиције са друге.

Због тога као репрезентативни струковни полицијски синдикат јавно позивамо:

– Припаднике полиције и војске, ветеране, народ и све организације да 28.06.2018.године на Видовдан у 18.00 часова у Београду покажемо да смо јединствени, да је српски народ тај који ће свету и свима указати да је Србија независна и суверена земља, да је Косово и Метохија-Србија, да Србија има важећи Устав, те да нико не сме да отима из наших породица нашу децу.

– На Видовдан покажимо јединство тако што нека на тај дан многи прескоче некакве „Фарме и Парове“, нек остали прескоче своје свакодневне обавезе, јер на Видовдан имамо највећу обавезу да бранимо наше светиње „Србију, Косово и Метохију и нашу децу“. –

– На Видовдан 28.06.2018.године у 18.00 часова заборавимо на сујете, време је да сви будемо заједно јер смо ми ти који одлучујемо. Руководство Синдиката Запослених Полиције позива све организације које су заказале или имају у плану да закажу протесте 28.06.2018.године да уместо заказаних или планираних протеста, подрже и укључе се у протест који је заказан 28.06.2018.године у 18.00 часова и заједно одбранимо светиње „ СРБИЈУ, КОСОВО И МЕТОХИЈУ И НАШУ ДЕЦУ“.

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ

***

6 replies »

 1. Поштовани припадници полиције Србије!
  Пре него што позовите народ на протесте, што никада неће променити већ познату србску свакодневницу, примењујте и поштујте свако слово закона и одредбе Устава издане, опљачкане, културно, привредно, политички, делимично Л територијално окупиране Србије!!! Слова закона и одредбе Устава примењивати и поштовати је Ваша морална, етичка, духовна и људска дужност, не обавеза, од петог октобра, дана данашњег НЕ ИСПУЊЕНА! Шта то значи морате да ЗНАТЕ, у случају да не знате, дајте отказе и радите нешто што ЗНАТЕ!
  Памет у главу, слова закона, одредбе Устава Србије, усадите у ваше срце, србску душу, које има, и радите ОНО што до данас нисте РАДИЛИ:
  Примењујте и поштујте горе наведено, само тако сте заслужили поверење већинског срБскОГ народа који је СТАО уз вас, погодном и правом тренутку. Тренутку од историјског и планетарног значаја!
  Сестре и браћо Срби, част и слава нек вас свуда прате, који народ србски од нестанка САЧУВАСТЕ!!!!

  Свиђа ми се

 2. Не схватам коме се и какви захтеви упућују !

  Изгледа само се зове народ да дође и шта после? Да се разиђе?

  Свиђа ми се

 3. ВИ ВЕРУЈЕТЕ СИНДИКАТУ ПОЛИЦИЈЕ???????

  Па полиција је ту да све преузме и разводни и разбије….

  Ово је Србија,то нам раде од 1989 године..и још им неко верује…..

  Свиђа ми се

 4. Браћо Срби са Косова,
  имате ли икаквих могуђности да се покренете према Београду, да направите Камп слободе преко пута Скупштине. Нађите неког Џоа који ће дапокрене Багер из Ниша, Јагодине, Чачка, Пиропа.
  Народе, задњи је час.
  Ово је страшни суд!
  Придружимо се Алексићу!
  Народ ће да вас храни.
  Не бојте се одмазде полиције, синдикат полиције нас подржава.

  Свиђа ми се

 5. Зашто нема народних активиста да на локалним радиостаницама, телевизијама, мањим скупинама, у патриотским удружењима не покрену аморфну масу.
  Докле трпети профашистичку власт са Хитлеровим илити немачким програмом за Србију?
  Послушајмо Доситеја Обрадовића – Востани Сербие!

  Свиђа ми се