АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Непристојна „понуда“ Вашингтона: Подела КиМ и Србија у НАТО!


Од српске јавности упорно се скрива шта је тачно на столу у Бриселским преговорима, али поуздани извори откривају да Вучић и Тачи разматрају недавну понуду која је стигла из Вашингтона и која представља нову, до сада најопаснију замку за Србију.

Емисија Спин.њет
Аутор и водитељ Миодраг Зарковић

Хелмкаст, 25.6.2018.

2 replies »

  1. КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ КО ГОД БИ ДЈЕЛИ СВЕ СРБСКУ КОЛЕВКУ шиптари НЕМАЈУ ПРАВО ДА ДОБИЈУ СРБСКУ ЗЕМЉУ НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРБИЈА АКО ИМА ЈОШ СРБСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ ПОЗИВАЈ СЕ НА БЕРАНСКУ ДЕКЛАРАЦИЈУ КОЈУ ЈЕ ДОНЕТА У БЕРАНЕ СЕБИЈА СВЕ ЈЕ ПОНИШТЕНО ОД 1918 ДО ДАНА ДАНАШЊЕГ СРБСКА ОПОЗИЦИЈО АКО ЈОШ ПОСТОЈИШ У ИМЕ БОГА ОДБИ У СКУПШТИНИ СРБИЈАНСКОЈ ТУ ИЗДАЈУ БЕЗ КОСОВА МЕТОХИЈЕ СРБИЈА НЕ ПОСТОЈИ И НИЈЕ ВИШЕ ТО СРБИЈА АКО ТАКО ЖЕЛЕ МНОГИ ОНДА СВА ЧЕСТИТА СРБАДИЈА ЈЕ ЋЕ ПОМОЋИ ОНЕ НАШУ СРБАДИЈУ НА КОСОВУ МЕТОХИЈИ СА СВИМ И СВАЧИМ ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

    Свиђа ми се

  2. Budimo realni,Kakva drzava takav i fudbal. Drzava u cabru,fudbal u cabru i svi nacionalni sportovi.Naravno,ima tu izuzetaka ali,koga je briga za streljastvo ili za viseboj i slicno,fudbal je br.1 [jedan[!!!! Fudbal nam je dno dna a i drzava.Te navijacke grupe,crvenih i crnih,to je njihova vojska koja po nagovoru Dacica i AV stupa na snagu.Oni su ti koji ce udariti na sopstveni narod.to su ogrezli kriminalci svakojakih fela,droga,lopoluk,prostitucija i sve ostalo sta nam padne na pamet.Njih ima preko 30-50 000 pa na mig vlasti ce udariti na Srbiju i njen narod.Voleo bih da gresim i svima se izvinjavam ako su se osetili prozvanim ali,do sada je postalo jasno koga drzi i podrzavaju Dacic i vucic.Jos se jednom izvinjavam i volio bih da gresim.
    Spasavajte se narode dok mozete.Ovo je skroz na skroz donirano dno.Ako se ne dignemo,jebace nam kevu iz sve snage.

    Свиђа ми се