АКТУЕЛНО

ДСС: Председник Србије је заправо Домановићев ВОЂА који српски народ води у провалију


САОПШТЕЊЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ 

Јучерашњи разговори у Бриселу су потврдили да председник Србије и српска Влада закључивањем Бриселског споразума и одмрзавањем питања коначног статуса Косова и Метохије Србију и српски народ воде у провалију признавања сецесије Косова и Метохије.

Само председник Србије, једнак слепом Домановићевом вођи, не види да је једини разуман избор да се питање коначног статуса Косова и Метохије одржава у стању замрзнутог конфликта.

Само вођа који се обавезао Западу може да се прави да то не види и да обмањује народ приказујући преговоре у Бриселу као мировну конференцију којом се зауставља рат постизањем компромисног решења које подразумева прихватање сецесије Косова и Метохије давањем сагласности за столицу у Уједињеним нацијама.

Захтевамо од председника Републике, који себе радо назива врховним командантом Војске , да престане да плаши народ понављајући да постоји опасност да „неко крене да заузима север Косова“, а да Србија на то нема одговор и да је зато хитно потребно то тзв. компромисно решење.

Подсећамо га такође да је недопустиви аматеризам и велика срамота да председник Републике јавно говори како нема одговоре на одређене ситуације, а још је неодговорније када одговоре тражи од других.

Коначно, подсећамо председника да референдум о прихватању тзв. компромисног решења који је најавио не сме и не може бити у супротности са Уставом Србије.

Информативна служба ДСС
25.6.2018.

1 reply »

  1. Ova petooktobarska gamad nikako da ucuti! „Gamad“-to nije bezobrazno, ni, uopste, neeticno. „Demokratsko je jednako nacionalnom u obrnuto“!!!, blejali; to b l e j a nj e jest stvarnost koju sada, eto, kritikuju: ni nacionalnog ni n a r o d s k o g!- je.la ih demokratija…

    Свиђа ми се