АКТУЕЛНО

Ево шта се догоди – у центру Београда, ако оштетиш знак терористичке УЋК?! (ВИДЕО)


Уредник интернет телевизије „Српски колектив“, Драган Филиповић, ухапшен је данас око 09:50 часова испред зграде Скупштине Србије јер је спрејом фарбао знак ОВК/УЋК – терористичке организације који се налази на паноу „Српски зид плача“ (!?) – о злочинима те терористичке организације. Филиповић је сматрао да та слика не треба да стоји „преко пута Скупштине“ Србије.

Филиповић је непосредно пре хапшења извештавао о штрајку глађу и жеђу председника Еколошког покрета Нови Сад Николе Алексића. Након што је обојио грб терориста њега је легитимисала полиција, а он је сарађивао, чак им је отворио ауто да изврше претрес. Међутим, како су га задржали више од 25 минута одбијајући да му врате документа као и да му наведу основ задржавања, Филиповић је инсистирао да се то разреши што пре и због викања на полицајце је ухапшен, преноси ПРАВДА.

А шта се догађало Филиповић је преносио уживо на ФБ страници Српски Колектив.

Погледајте видео:

Оснивач и власник независне медијске продукције ТВ Српски Колектив, ухапшен је испред Народне скупштине због префарбаног знака злочиначке организације учк. Драган је ухапшен, док је био на новинарском задатку извештавајући о штрајку Николе Алексића. Ово је још један доказ, да је народна полиција у рукама издајничког режима, грађани Србије су постали таоци криминалног картела који управља полицијом. Кренуо је коначни обрачун са грађанима Србије, док се штите шиптарски интереси, како у Београд, тако и на простору КиМ. Али сломиће зубе сви издајници, који буду покушали да нам отму нашу предивну отаџбину!
Продукција: ТВ Српски Колектив (јун 2018.)

 

ИЗВОР: ПРАВДАСрпски Колектив

***

ФБР додатак:

Овај пано је постављен 2015.године да сви који долазе у Скупштину или пролазе кроз Београд могу да виде ко су били терориристи и убице а ко су жртве, од стране Удружења убијених и несталих са Косова и Метохије.
ЦЕО транспарент са грбом УЋК/ UÇK испред Народне скупштине Србије изгледа овако:

Ово је ЦЕО транспарент испред Народне скупштине Србије

***

Драган Филиповић

Поштовани пријатељи и саборци, не могу се одати утиску горчине и разочарења, да сам био јавна жртва суманутог безумља, које влада у потпуно свим институцијама лажне државе Србије. Мислим да је време да коначно схватимо, да српски народ своју државу нема. Срби су своју државу изгубили и препустили су је у руке прљавих и корумпираних политичара. То је одрођена криминална клика, која ради против интереса српског народа. Не желим да улазим у мотиве, због чега се шиптарски знак уопште налази преко пута скупштине. Али свакако му ту место није. Тиме се грубо гази достојанство и ауторитет државе Србије. Легитимисати грађане, ограничити им кретање и задржавати их против своје воље, ради одбране ауторитета и достојанства своје државе, може само да уради непријатељ или окупатор. Постављам питање, да ли можете да замислите да шиптар – шиптара приведе, због тога што је префарбао знак неке српске ратне јединице? Или Хрват – Хрвата у Загребу? То би код њих био патриотски чин, док се у Србији за то грађани малтретирају и приводе. Не бих да коментаришем снимак, све сте видели, желим само да напишем, да су полицајци који су ме привели били коректни према мени. У колима су ми рекли да ме потпуно разумеју, али да ипак морају да раде свој посао. У самој станици Стари Град, морам рећи да нисам имао ни једну непријатност. Био сам у некој скученој канцеларији извесно време, и након сат времена можда, дошао је инспектор са којим сам отишао у канцеларију на други спрат ради разговора. У канцеларији су била два инспектора, и истине ради морам написати, да су људи били и више него коректни. Укратко сам препичао генезу догађаја, и лично сам стекао утисак да су осећали одређену дозу поноса, што су преко пута себе имали мене за саговорника. Разговор није дуго трајао, завршио се у непосредној атмосфери, чак сам и замољен да пренесем јавности, да у полицији још увек има патриота, који воле своје земљу.

Желим само да споменем, да сам добио јако пуно претњи од шиптара, који су изреволтирани мојим гестом. И просто је невероватно, да је у Србији направљена таква друштвена клима, да чак и наши непријатељи мисле, да држава Србија не стоји иза својих грађана .

И за крај желим да се захвалим свим својим пријатељима на јучерашњим позивима, на пажњи и подршци коју су ми пружили. Такође желим да се захвалим на подршци свима вама, који прате мој рад овде преко ФБ, извињавам се што многима нисам одговорио на поруке, јер сам их добио на стотине и нажалост не могуће је одговорити на све. Драго ми је да сам имао за кога, све ово да урадим. И ако некога занима, урадио бих то поново. Јер је обавеза свих нас, да заједно бранимо достојанство и ауторитет наше отаџбине!

Драган Филиповић
Београд 27.06.2018.

***

ПОВЕЗАНО:

*Никола Алексић испред Скупштине Србије: Штрајковаћу глађу до краја њиховог или мог, али ово се више не може трпети

*Никола Алексић, трећи дан штрајка глађу и жеђу испред Народне скупштине! 

————–

26.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

  1. Господа из МУПа нека докаже на делу ово што тврде брату Драгану коме свака част! Да покажу и докажу на делу а не на речима да „још увек има србских патриота у плавим униформама“. Припадник сам бившег Приштинског корпуса Славне Треће Армије која је трн у оку НАТО пакта ! На терену нисам стекао дојам у ово што тврде плавци! Свака част изузецима.

    Свиђа ми се

  2. МОЈ ФИЛИПОВИЋУ И МЕНЕ СУ ХАПСИЛИ ШТО САМ ГАДЂАО ПИВСКОМ ФЛАШОМ ОНОГ ћопоње СЛИКУ ДАВНЕ 1986 У МОМ СЕЛУ СВИ СУ СЕ СМЕЈАЛИ ТО НИГДЕ У СВЕТУ НЕМА СВИ СУ ИСТИ И ТЗВ ВОЈСКА ПОЛИЦИЈА ТЗВ СПЦ ИРИНЕЈА ГАВРИЛОВИЋА И ТЗВ ВЛАДА СРБИЈЕ ОЦА ИМ Ј … ДОБРО СИ ИМ РЕКАО НЕК ИДУ п … НА КОСОВО МЕТОХИЈУ ДА ХАПСЕ шиптаре НЕМАЈУ ОНИ ОНУ СТВАР ПРИЈТЕЉИ СУ ИМ усташе шиптари балије ТОЈ СРБИЈАНСКОЈ ПОЛИЦИЈИ СССС

    Свиђа ми се

  3. Нужно и неодустајно Сменити власт и формирати Владу Националног спаса, која је патриотска и против ЕУ оријентисана.

    Свиђа ми се