АКТУЕЛНО

Никола Алексић, четврти дан штрајка глађу и жеђу испред скупштине! (видео)


фото: Српски Колектив

Никола Алексић председник Патриотског блока, отпочео је лични протест глађу и жеђу испред Народне скупштине ради гажења Устава и издаје земље. Као што је најавио, Никола остаје испред скупштине до испуњења његових циљева.

Продукција: ТВ Српски Колектив (јун 2018.)

НИКОЛА АЛЕКСИЋ за СРБИН.ИНФО Вучић је потписао издају земље, референдум је превара

Никола Алексић, председник Еколошког покрета Нови Сад, већ трећи дан протествује глађу и жеђу испред зграде Скупштине Србије захтевајући од полиције и војске да ухапсе државни врх због издаје.

– Да политичари имају било које осећање емпатије према народу не би били у Скупштини Србије, том леглу зла, рекао је за Србин.инфо, Никола Алексић и додао:

– За Видовдан, у 18:00ч, испред скупштинског здања, биће централни патриотски протест за одбрану Србије и српске породице. Доћи ће и ратни војни ветерани, војска и полиција. Доћи ће јер морамо да завршимо ову издају земље.

Упитан да ли му нешто треба, због његовог штрајка глађу и жеђу, Алексић је одговорио да му ништа не треба.

– Сваки час долазе људи да ме подрже. Али ниједан медији, осим алтернативних, као што је Српски колектив, Таблоид и ви, није дошао да ме интервјуише. Ниједан режимски медији иако су у близини и Информер, Ало, Српски телеграф, РТС …

– Ми уместо медија имамо билтене страних агентура. Зато  они не извештавају да је у недељу, 24. јуна, Вучић потписао издају земље, односно предају Косова албанским окупаторима, те да само чека моменат како да нам преко референдума подвали, пребацујући одговорност за тај срамни чин на нас, на српски народ, закључио је Алексић који до даљњег наставља штрајк глађу и жеђу испред Скупштине Србије.

А што је још овом приликом рекао Алексић за Србин.инфо, погледајте у видео клипу горе.

***

ПРОТЕСТ ДО СМРТИ – НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ДАН ЧЕТВРТИ

Весна Пешић, уредник и власник Издавачке куће „Пешић и синови“ снимила је коментаре двојице Срба: професора из Мексика Вишеслава Симића и Џона Боснића, о протесту Николе Алексића.

ИЗВОР: 4k MET

***

ПОВЕЗАНО:

*Никола Алексић испред Скупштине Србије: Штрајковаћу глађу до краја њиховог или мог, али ово се више не може трпети

*Никола Алексић, трећи дан штрајка глађу и жеђу испред Народне скупштине! 

 

ИЗВОР: Српски Колектив

————

26.6.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. Поштовани Никола, дивим се Вашој енергији коју имате и хвала Вам на томе! Косово мора бити одбрањено по цену свих наших живота! Данас сам била на Косову и туга и бес ме обузимају када видим наш српски народ који живи у казамату. У Грачаници сам чула оца Амфилохија и било ми је драго да је истог става са сваким нормланим и правим Србином: Косово је Србија!

  Свиђа ми се

  • Добро би било када би се Амфилохије придружио Николи Алексићу у
   Београду, јер се Косово и Метохија Бране у Београду , где се и одлучује
   а не на Газиместану!

   Драган Славнић

   Свиђа ми се

 2. ПОМОЗ БОГ БРАТЕ НИКОЛА НЕК ТИ ЈЕ ГОСПОД ВАЗДА У ПОМОЋИ И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ПОНОСНА ЈЕ СВА СРБАДИЈА НА ТЕБЕ БРАТЕ СРБИНЕ ЈА СЕ ЗА ТЕБЕ РОДЕ МОЛИМ И ЗА СВУ НАШУ БРАЋУ И СЕСТРЕ КОЈИ СУ СА ТОБОМ ТОЛИКО МОГУ НА ЖАЛОСТ ФИЗИЧКИ НИЈЕСАМ У БЕОГРАДУ БОГ СВЕ ВИДИ СВЕ ЧУЈЕ И ЗНА КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СССС

  Свиђа ми се