АКТУЕЛНО

Србине, ако си у њиховом табору, знај да је на теби Лазарева клетва! Под хитно се покај ако желиш себи добра!


Видовдан је заиста Видов дан, када се јасно види и сагледава кроз векове „ко је вера, а ко је невера“.
То је вечито СРПСКО ОГЛЕДАЛО.

(Владика Артемије)

Србине загледај се добро у Видовданско огледало и реци шта видиш!

Да ли си Србине у табору оних који кажу да антихришћанска ЕУ нема алтернативу и да због тога треба све издати и продати, па и душу своју ђаволу дати?
Да ли си Србине у табору оних који одбацише Устав Србије и прихватише Бриселски споразум и тако се одрекоше Косова и Метохије?
Да ли си Србине у табору оних који позваше Србе да изађу на шиптарске изборе и да уђу у власт са злочинцима Тачијем, Харидинајем, и тако признаше сатанску творевину државу Косово?
Да ли си Србине у табору оних који се одрекоше Господа Исуса Христа и прихватише сатаниног намесника на земљи папу, коме се моле, клањају, целивају крваву руку и називају га „светим оцем”?
Да ли си Србине у табору оних архијереја СПЦ, послушника папиних, који раде на унијаћењу народа Србског милом или силом, док при томе као звери прогоне верно Христово стадо?
Да ли си Србине у табору оних који нам као пријатеље намећу наше вековне непријатеље Турке, Хрвате, Албанце, а од наше браће Руса праве непријатеље?
Да ли си Србине у табору оних који са највећим почастима дочекују светске зликовце у виду представника НАТО-а, ЕУ и САД, који теже да нас потпуно униште?
Да ли си Србине у табору оних који те терају да прихватиш да је нормално да ти син са мушкарцем, а ћерка са женом у хомосексуалној заједници живи?
Да ли си Србине у табору оних који користе медицину да на нама експериментишу и да нас вакцинама и лековима убијају како би нас мање било?
Да ли си Србине у табору оних који ти децу заглупљују кроз развратну школу, и од наше паметне деце праве дебиле којима ће лако моћи управљати?
Да ли си Србине у табору оних који разарају традиционалну породицу, децу отимају и продају у комаду или деловима?
Да ли си Србине у табору оних који народ србски убијају и протерују, а Србију насељавају Циганима, Шиптарима и муслиманским хордама?
Да ли си Србине у табору оних који те преко медија и индустрије забаве претварају у послушног роба који не зна и не сме да мисли својом главом него треба само да прихвати без поговора њихову реалност?
Да ли си Србине у табору оних који затварају часне патриоте који неће да прихвате њихову издају и који се томе отворено супростављају?
Да ли си Србине у табору оних бивших Срба који су опијени западном модом – грехом, спремних да се одрекну свега и да прихвате свако понижење за тренутак лажног задовољства и мира?
Да ли си Србине у табору еврофанатика и екумениста издајника Бога и рода?

Србине, ако си у њиховом табору, знај да је на теби Лазарева клетва и Вуково проклетство и зато се под хитно покај ако желиш себи добро и пређи у табор где су Св. Сава, Св. Симеон, Св. краљ Милутин, Св. кнез Лазар, Св. Василије Острошки, Св. Петар Цетињски, Св. ђакон Авакум, Милош Обилић, Карађорђе, Његош, Гаврило Принцип, Живојин Мишић, Степа Степановић, Св. Петар Дабробосански, Св. старац Вукашин, Св. Јасеновачки мученици, Ђенерал Дража, Св. Николај Србски, Св. Јустин Ћелијски, браћа Милићи, Милица Ракић, Св. мученик Харитон, владика Артемије…

2 replies »

  1. Брате горане који ти је ово руски јунак на предивној слици и Свештеник који благосиља!?

    Свиђа ми се