АКТУЕЛНО

Саопштење орг. одбора Видовданског протеста – Позивамо народ да се одупре притиску, устане и каже НЕ!


ПОСЛЕДЊЕ УПОЗОРЕЊЕ!

28.6.2018.

vs

***

САОПШТЕЊЕ ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА ВИДОВДАНСКОГ ПРОТЕСТА

ФБ страница Сви смо ми Јована, 27.6.2018.

Поштовани саборци,обзиром да имамо озбиљна упозорења да се спремају намештене провокације на сутрашњем скупу, позивамо све да МИРНО и ДОСТОЈАНСТВЕНО искажемо своје неслагање са званичном политиком Владе Србије. Од свих евентуалних испада и противправних понашања,као и било какве врсте насиља се ОГРАЂУЈЕМО.

– Иницијатива Нема предаје Косова и Метохије
– Иницијатива Децу вам не дамо
– СНО Срби на окуп

 

***

ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ ОРГАНИЗАТОРА ВИДОВДАНСКОГ ПРОТЕСТА

Срби на окуп, 27.6.2018.

Сваким даном је ближи моменат када ће владајући режим, потпомогнут целокупним политичким системом у Србији, признати независност такозване државе „Косово” кроз правно обавезујући споразум са истима, што би им по аутоматизму донело столицу у Уједињеним Нацијама. Александар Вучић је до сада најотвореније изнео планове за издају српског националног бића у наредном периоду. На народу је да ту њихову „реалност” прихвати или не.

Ми не смемо, не желимо и нећемо стајати са стране и немо гледати оно што се дешава, стога позивамо Србију на општу мобилизацију и својеврсни устанак. Имамо много проблема којима нас свакодневно притискају, доведени смо на ивицу сиромаштва, прети нам талас миграната који ће суштински променити демографску слику Србије кроз пар деценија, обавезном вакцинацијом деце фармако мафија трује нашу будућност, ЛЏБТ агенда је све суровија и агресивнија провлачећи се кроз сваку пору нашег друштва али морамо истаћи да ако паднемо по питању Косова и Метохије пашћемо на свим пољима – то је последњи бастион одбране српства.

28.06.2018. год од 18ч испред СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, на један од најзначајнијих датума у српској историји, позивамо народ да се одупре притиску, устане и каже НЕ како глобалистичким тако и намерама домаћих издајника да баце у ветар векове борбе српског народа за опстанак и слободу.

Ми се нећемо повући јер одавде нема назад и јер то дугујемо свом потомству. Хоћемо ли опстати као народ, као Срби, зависи само од нас. Заборавимо на поделе, сујету, уздигнимо се и покажимо да овај народ има снаге да се бори.

Спремни смо на прогон, уцене, хапшења али нек буде спреман и онај ко изда да ћемо подићи целу Србију на ноге. Нек називају то државним ударом, устанком, како год им буде воља али се ми морамо одупрети. Захтеви протеста су врло јасни и недвосмислени: прекинути преговоре са шиптарским терористима, повући потпис са Бриселског споразума, не дозволити промену устава РС, не дозволити увођење истополних бракова, повући закон о обавезној вакцинацији.

НЕМА ПОВЛАЧЕЊА, НЕМА ПРЕДАЈЕ! 

ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО, КОСОВО И МЕТОХИЈУ ВАМ НЕ ДАМО, СРБИЈУ ВАМ НЕ ДАМО!

 

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР ПРОТЕСТА:
ИНИЦИЈАТИВА „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“,
ИНИЦИЈАТИВА „ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО“,
СНО „СРБИ НА ОКУП“,
СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ.

ВИДИМО СЕ НА ВИДОВДАН!

Фотографија корисника СРБИ НА ОКУП

2 replies »

  1. Treba se cuvati provokatora koji mogu da pokvare svaki protest. Desava se da prave nerede, razbijaju izloge itd. da bi nabedili ljude sa protesta kao da su oni ti koji prave nered.

    Свиђа ми се