АКТУЕЛНО

У ЦЕНТАР – ЏОН БОСНИЋ и НЕМАЊА ПЕТРОВИЋ: Како да се сруши Вучић! (видео ДЕБАТА)


Учесници емисије „Дебата“ у продукцији медијске куће „Центар“ били су Џон Боснић, српски и канадски новинар, саветник и политички активиста, као и шеф бироа ИнтерМедиа агенције из Јапана и Немања Петровић, један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косово и Метохија”, која се бори, путем уличних протеста и скупова, за очување Космета у оквиру српске државе.

Тема емисије је било да ли активизам патриотских народних иницијатива може срушити полуколонијални режим у Србији и очувати Косово и Метохију у оквиру српске државе.

У емисији се још причало о томе како се народ може супроставити режиму који контролише све медије и новчане токове, како организовати отпор против глобалистичких елита, да ли постоји патриотска опозиција у Србији, да ли име екумениста у врху СПЦ и зашто је Црква у Србији неактивна, како очувати породичне вредности, да ли је у Канади и САД обавезна вакцинација деце и шта даље после силаска са власти Александра Вучића.

Дебату за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

6.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

  • Браво Зорице!
   Приметили сте нешто врло битно и значајно, што милионима и не долази у памет, наиме, сва писања академски образованих грађана издане, опљачкане, културно-привредно-политички, делимично територијално окупиране Србије, инклузивно овај разговор са г. Боснићем, Петровићем без детаљног, конструктивног и дугорочног плана како ДАЉЕ, без потребно је губљење тако драгоценог времена! Промена, смене издајничког режима нема без НАРОДА, за кога мора да постоји план у само неколико тачака, који народ РАЗУМЕ-ПОДРЖАВА-ИМА КОРИСТИ!
   Постоји предлог Србкиња, Срба матице и расејања у само три тачке:
   1. Гарантована минимална примања-живот достојан живљења;
   2. Бесплатно школство, здравство, реформисано потребама народа прилагођено;
   3. Хумано друштвено уређење;

   План који још увек успавана умна елита Србије треба да одради по предлогу истих је:
   1. Оснивање стручних тимова, култура-привреда-политика-војска-полиција-државна (не) безбедност;
   2. Израда планова реформи, стручно и ефикасно одвајање ЖИТА од кукоља;

   Смена режима, израда планова реформи пропалог друштвеног система се подразумева као дугорочан подухват-процес! Писања, интервјуи као што је овај или безброј сличних, неће променити познати србску свакодневницу!

   Свиђа ми се

 1. БЕОГРАД ЈЕ СЛУГА окупаторске аустроугарске ТАЧНИЈЕ нато окупатора БРАТЕ БОСНИЋУ ТЗВ ав ЈЕ ПОТПИСАО ТЗВ бриселске споразуме BELEGRADE BETRAYED SERBS IN HOLY KOSOVO AND METOHIJA WE NEED LIKE GENERAL DRAZA MIHAIJLOVIC AND CHETNIKS VOJVODE FIGHT enemy DONT BELIVE IN communist BELEGRADE regime ALSO BEFORE BELEGRADE BETRAYED SERBS IN KNIN DINARA 1995 OLD DAYS CALLED HERZEGOVINA НИКАДА НЕ ВЕРУЈ комунистима ИЗ БЕОГРАДА КОЈИ НАС ПРОДАЈУ НАЈВЕЋЕ СРБЕ СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ И УСКОЧКЕ КРАЈИНЕ КНИН ДИНАРА СССС

  Свиђа ми се