АКТУЕЛНО

Грађани Лознице у страху од миграната: Агресивни су, децу не пуштамо на улицу (фото)


Друштвеним мрежама је масовно почела да се дели објава становника Лознице који наводе да се све више грађана овог града плаши миграната.

(Фото: Србија Данас)

Наиме, како пише у објавама на друштвеним мрежама, аутобуску станицу у Лозници су у потпуности окупирали мигранти. Како кажу, на овај начин желе да упозоре грађане Србије који живе дуж границе са Босном и Херцеговином, да прoблем с мигрантима не јењава у Лозници, Бањи Ковиљачи, Малом Зворнику, Љубовији, Прњавору, Шапцу и Лешници. Грађани тврде да држава која је дужна да реагује и заштити своје грађане, то не чини те да већина становништва живи у страху.

(фото:Чедомир Лозница Грујић/Фејсбук)

Како се наводи, паркови, аутобуске станице, простори поред продавница, хаустори и улази у зграде, преплављени су мигрантима.

Наводе и да ноћу не дозвољавају деци да се сама крећу улицама, као и да поменута места треба избегавати, јер их ту има у највећем броју. Мишљења су да због напада који су се већ догађали треба бити опрезан, али да многи не могу да се одупре страху.

(фото:Чедомир Лозница Грујић/Фејсбук)

Становници Лознице и оклоних села тврде да њихове примедбе немају везе са политиком, верском или расном нетрпељивости, већ да на овај начин аплеују на надлежне институције и полицију да учине нешто поводом овог проблема.

Ваља напоменути, да мигранти пристижу константно и да се ради о мушкарцима старости између 18 и 40 година. Док жена, деце, болесних нема. Грађани тврде да су изузетно агресивни, бучни и склони конфликту.

Због страха од миграната, грађани с првим мраком закључавају капије и не излазе из куће. Наводе да илегалних миграната има доста и да у то може да се увери свако ко дође у ово место.

Лоше искуство са мигрантима нагнало је становнике овог места да путем друштвених мрежа апелују како би пробелм с којим се суочавају на био који начин био решен.

ИЗВОР: Еспресо.рс/ВАСЕЉЕНСКА

***

ФБР КОМЕНТАР: У комшилуку – ИТАЛИЈА баш има проблема са мигрантима…

8.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

  1. УМЕСТО ДА СЕ ПОМАЖУ ПРОЋЕРАНИ СРБИ СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ банда У ТЗВ ВЛАДИ СРБИЈЕ ПОМАЖЕ ТЗВ избеглице СВЕ СУ то муслимани НЕК ИДУ У енглеску француску немачку еу СРБИЈА ИМА СВОЈИХ ПРОБЛЕМА НИЈЕСМО МИ ДЕПОНИЈА ЗА СМЕЋЕ СССС

    Свиђа ми се

  2. Oni divljaju svugde samo zapadni mediji kriju i stisavaju objave.SVUGDE su zaseli ljudima i to su samo vojnici tek poneka zenturaca sa detetom koje je najverovatnije oteto..

    Свиђа ми се

  3. ГраЏани, граЏани, када ћете схватити да држава не постоји? Да ти који су нам окупирали институције раде против интереса народа, па и граЏана?

    Свиђа ми се