ДРУШТВО

Адвокат Драгослав Љубичановић нападнут док је обављао свој посао


Наш брат, саборац, отац, муж, адвокат, крвнички је нападнут данас док је обављао свој посао!
Само седам дана пре тога јавно је иступио на телевезији HelmCast где је оштро критиковао систем.
Е сад, пронаћи везу!

Иницијатива ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО стоји уз свог саборца Драгослава и најављује оштре ПРОТЕСТЕ уколико се виновници инцидента не приведу и кривично процесуирају.

***

ФБ Сви ми који нећемо у ЕУ

У канцеларији јавног бележника Зорана Рафаиловића на Звездари, данас је физички нападнут адвокат Драгослав Љубичановић док је обављао дужност заступања наследника у оставинском поступку.

Том приликом Љубичановићу су нанете повреде ока, руке и ноге, а након прегледа у Ургентном центру утврђено је да су у питању лаке телесне повреде.

Напад на адвоката извршило је особље запослено у канцеларији бележника, након што је између њега и адвоката дошло до неспораузма око уписа имовине оставиоца у записник.

Љубичановић је секретар Управног одбора Адвокатске коморе Београд и најавио је подношење кривичне пријаве полицији против извршилаца напада, као и пријаве Јавнобележничкој комори и Министарству правде.

4 replies »

 1. Notari! Golema para- raspidjela po vertikali! Medju njima totalne neznalice! I oni koji UPOZORAVAJU! EVO- PRIJE tacno sedam dana odlazim u
  J.kancelariju notara Dragine Divac da joj, kroz dva predmeta koja je imala- jedan „rjesila“, pod navodnicima, naravno, o drugom ni beknuti! Radi se o katastarskim papirima. Kroz onaj sto ga „rjesila“ nezna sta je IDEALNI udio, a sta REALNI; nezna OD CEGA jedan ili drugi; nezna racunski doci do kvadrata ili ara… Drugi predmet, malo zamrseniji, a za iole pismena covjeka rjesiv, ali: nezna ni citati kat. papire u kojima odmah vidljiva nedozvoljiva greska katastra… I sta? Pokusavam da objasnim, bar malo da zucnem, ma kakvi; uporan sam, a ona besprekidno:
  „oke, oke…“; pukne mi i kazem joj da, kao sluzbeno lice u sluzbenom prostoru, sa strankom govori srpskim
  jezikom, te da joj to nalaze zakon, ako ne savjest- „oke“ je sada do maksimuma razvijeno, odvratno… Kontaktiracu prituzbom JB Komoru, kazem joj; od vlasti ste do vlasti, ali ostace zabiljezeno. „Zvacu policiju…
  Pazite sta govorite, ja ovdje imam svjedoke…“, itd., itd.
  Sta hocu, u odnosu na advokata koji je dobio batine, da kazem: imao sam srecu, jer kod ove neznalice sve zensko osoblje; a gradjani?- spustene glave, cute: uobicajeno…

  Свиђа ми се

  • Исти је ‘случај’ и у Земуну.

   Зна ли неко, јел грађани могу предложити да се већ започета деобинска расправа код нотара, премести у суд на даљу расправу ?

   Свиђа ми се

   • Тако сам и мислио, а грађани чија су примања минимална, морају се задужити да би поплаћали вишеструко прецењене таксе и глобу нотара.

    Хвала на одговору !

    Свиђа ми се