АКТУЕЛНО

МУСТАФИЋ: „МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ СУ ПАНТЉИЧАРЕ, А ПРИЧЕ О СРЕБРЕНИЦИ ЛАЖИ И ПРЕВАРА“


ПОДСЕЋАМО на изјаву Ибрана Мустафића дату 23.5.2018. испред суда у БиХ.

“Мајке Сребренице су пантљичаре, а све приче о Сребреници су лажи и превара”, рекао је Ибран Мустафић сведок Тужилаштва БиХ у процесу против Насера Орића, након што је истеран из суднице и пре почетка сведочења.

Ибран Мустафић, фото БН телевизија

Мустафић је ово изјавио усред Сарајева пред већином домаћих медија међу којима је био и новинар БН ТВ.

“Ја сам дошао на овај суд да браним част невине деце од ових пантљичара које су се овде окупиле, једноставно, од оних који су се представили као хероји Сребренице, а они су уствари хероји обмане Сребренице”, рекао је Мустафић.

Он је рекао да Суд БиХ не дозвољава истину и да је очито да се ради о монтираном процесу.

“Дошао сам у Сарајево да отворим `Пандорину кутију` и да цела јавност зна да је Сребреница продата. Хаос је изрежиран у кухињи Међународне заједнице, а Алија Изетбеговић је био саучесник злочина заједно са мафијом из Сребренице на челу са Насером Орићем”, јасан је Мустафић.

Ибран Мустафић је за време рата био председник извршног одбора СО Сребренице и аутор је књиге “Планирани хаос” у којој говори о умешаности бошњачког политичког врха у Сребреници током рата у БиХ, те злоупотреби цивила у ратне сврхе.

Мустафић тврди да је жртвован један народ у циљу задобијања светске пажње, те је Сребреница пројекат Међународне заједнице.

Он је навео и да је најмање између 500 и 1.000 Бошњака из Сребренице убијено од стране својих сународника током пробоја ка Тузли, јула 1995. године, зато што су постојали спискови оних који “ни по коју цену не смеју живи да се докопају слободе”.

Након овог инцидента у Суду БиХ и његовог покушаја дисквалификовања тезом “психичке неурачуњивости” Мустафић каже да очекује заштиту полиције, али и целокупне јавности.

 

ИЗВОР: БН телевизија/Њуз фронт

———-

11.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. У књизи немачког новинара Јиргена Елзесера о измишљеном геноциду у Сребреници то је потврђено. Орић је, одбијајући предају, потерао таоце да му служе као живи зид у пробоју ка Тузли. Српске снаге су их, нормално, гађали.
    Бандит сада води политичку каријеру иместо да оде на вешала која заслужује, а лажну Сребреницу воде као наводни српски геноцид!

    Свиђа ми се