АКТУЕЛНО

Проф. Зоран Буљугић и проф. др Иван Пајовић  –  Русија нас никад није оставила саме


Русија је увек помагала Србију до доласка бољшевизма кажу проф. Зоран Буљугић и проф. др Иван Пајовић. Западне струје, Атлантисти су увек гурали Русију у рат жељни да је ослабе како би лакше дошли до руских ресурса, ништа није другачије ни данас ако узмемо у обзир да је Русија опкољена са свих страна од стране НАТО алијансе каже проф. Буљугић.

Буљугић још додаје да је Алберт Пајк познати масон, геополитичар, још крајем 19 века формирао тезу да Русију треба победити јер долази време једне Светске владе коју ће водити масони.

Економска ситуација у Русији данас је веома лоша, а  узрокована је санкцијама. Проф. Пајовић додаје да тајна друштва или која делују кроз „дубоку државу“  не ударају само на Русе него и на читаву Европу.

Санкције су се одразиле и на Европске земље тако да се криза делимично пренела и тамо.

Европа је у веома лошој економској ситуацији и због азилантске кризе коју је намерно изазвала дубока држава каже проф. Иван Пајовић

У даљем разговору проф. Пајовић каже да смо, потписивањем ИПАП споразума, неформално постали део НАТО алијансе и да то кочи хуманитарни центар у Нишу. Пајовић додаје да се наша власт лицемерно понаша према Русима и беспоговорно извршава сва наређења Запада.

Пајовић се осврће и на Кину називајући је „пренадуваним балоном“ тврдећи да је Кини потребна Америка, јер Америка је највећи купац Кинеских производа тако да није баш убеђен у тврдо савезништво Русије и Кине.

Пајовић каже да је Де Гол као последњи антиглобалиста у западној Европи знао да игра у интересу Француске тако да је 60 тих тражио да Америка не испоручује папирне доларе него да плати у злату, Америка се наравно бунила али је ипак платила у злату. Де Гол је био трн у оку Новог Светског поретка и због тога је био склоњен са власти.

Анти Српска елита у Србији влада већ сто година овом земљом, прво прављењем Југославије па довођењем комунизма и до најновијег либерализма каже Буљугић, Што се Косова и Метохије тиче Проф. Буљугић сматра да значајан ударац Србији наносе комунисти који насељавају  албанце на КИМ забрањују Србима повратак од 46 године.

Једина нада је да се појави неко ко је десно оријентисан, неко ко би доласком на власт инсталирао Руске базе у Србији чиме би избаланисирао утицај дубоке државе на овим просторима, чиме би било отежано дубокој држави да одвоји Косово од Србије.

Погледајте целу емисију:

ИЗВОР: HelmCast

—————-

23.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »