АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Спин.њет открива: Председник Србије – доушник кабадахија са КиМ! (видео)


Једна поразна прича из окупиране српске покрајине савршено илуструје ко је и шта је Александар Вучић: слабић који покушава да глуми мафијаша! Штета коју таквим понашањем наноси Србији сваког дана постаје све већа и тежа.

Аутор и водитељ Миодраг Зарковић
Извор: Helmcast, 23.7.2018

3 replies »

 1. НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРБИЈА НЕ ТРЕБА НАМ ТАЈ ТЗВ ав шиптар ДА ЗБОРИ О СРБСКОЈ КОЛЕВЦИ КОСОВУ МЕТОХИЈИ ЖИВЕЛА ЕРП У ПРОГОНОНСТВУ И СНО СРБИ НА ОКУП И СВИ КОЈИ ГОД МИСЛЕ КА И ЈА СРБСКИ СВОЈОМ ГЛАВОМ ГОСПИДИНЕ ЖАРКОВИЋУ комунисти СУ ОДРЕДИЛИ ТЗВ ГРАНИЦЕ 1943 У ЈАЈЦУ ДА ДЕЛЕ СРБСКУ ЗЕМЉУ НЕ ПРИЗНАЈЕМ НИТИ БЕОГРАДСКИ И ПОДГОРИЧКИ издајнички режим СССС

  Свиђа ми се

 2. Коментар

  Lyubomir T. Gruyitch1 second ago

  Господине Зарковићу молим Вас да више не износите погрешно обавештење о ПУНОВАЖНОССТИ референдума. То је утврђено у Закону о референдуму и народној иницијативи, а не у Уставу,

  Члан 24. Закона о референдуму и народној иницијативи

  „Референдум је пуноважан ако је на њему гласала већина грађана који имају бирачко право и који су уписани у бирачки списак у складу с овим законом.

  Одлука о питању које је било предмет изјашњавања на референдуму сматра се донетом уколико је за њу гласала већина грађана из става 1. овог члана, ако Уставом, законом или статутом није за то предвиђен већи број.

  Акт који је потврђен на референдуму проглашава се у складу с Уставом, законом и статутом.“

  Референдум је, значи пуноважан ЈЕДИНО АКО ЈЕ ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ ОД УКУПНОГ БРОЈА БИРАЧА У Ч Е С Т В О В А Л А НА РЕФЕРЕНДУМУ!

  Молим Вас господине Зарковићу да се јавно исправите читајући овај члан Закона да се не би стварала пометња у народу.

  24.07.2018 око 20:01

  Свиђа ми се

 3. Зашто Европска Унија понижава наше преговараче,па кад се продаје вера за вечеру и не заслужује се бољи третман

  Свиђа ми се