АКТУЕЛНО

Небојша Малић: Жута кућа Србија, поново


Проблем је у људима који Кушнера и остале душмане дочекују са почастима, који Србију сваког дана обешчашћују и излажу новим, колико јуче незамисливим, понижењима

Бернар Кушнер (Фото: © AFP 2018 / GEORGES GOBET)

Поводом усвајања закона о трансплантацији органа, присећам се нечега што сам написао пре осам година, поводом испада бившег империјалног гаулајтера Бернара Кушнера на питање о „жутој кући“ у Албанији:

Проблем, дакле, није само у Кушнеру… Проблем је у људима који Кушнера и остале душмане дочекују са почастима, који Србију сваког дана обешчашћују и излажу новим, колико јуче незамисливим, понижењима. Цела Србија данас је једна велика жута кућа, у којој Србима ваде не само органе, већ и душу и памет.

А све у име неког фиктивног пута у „европску породицу народа“ (како то некад називаше нацистички плакати).

ЕУропство – подвучено жутом.

Даљи коментар је сувишан.

 

Наслов и опрема: Стање ствари

ИЗВОР: Сиви соко

————–

25.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

2 replies »

 1. Моја сазнања нико није демантовао, па их понављам, да се уверите о страхотама са Запада које подржава зликовачка текућа власт у Србији, Дакле…
  Саветовању НАТО 13. марта 1999 претседавао. је „доктор без граница“ Кушнер када је донета Одлука да се бомбардује Србија. (Тада је др Рада Кушнеруша била у екипи «лекара вез граница за вађење срца и душе»). Под његовим руководством натовски „миротворци“ разрадили су шест тачака такозване санације Србије, која треба да уследи после „мирног бомбардовања“ и капитулације српске армије.
  Ево тих фамозних шест тачака:
  – Конфисковати све српске санитарне аутомобиле као војне трофеје
  – Користити јаке хемијске реагенсе да не буде могућа идентификација остатака погинулих ни помоћу анализе ДНК
  – Забранити лекарском персоналу НАТО да указује помоћ тешко рањеним, које треба уморити путем еутаназије
  – Задржати српске лекаре и медицинско особље после капитулације, одузети њихова документа и насилно пребацити на рад у болнице у Албанији
  – Пребацити одбачену и осталу децу до осам година старости у припремљену војну болницу НАТО у Валони (Албанија)
  – Отпремити лакше рањене војнике, полицајце и грађане српске националности, којима нису повређени животно важни органи, у војну болницу у Валони.
  Ово је мој комантар од 10 септембара 2011. Тада је Тадић преговарао у име НАТО и лобирао за Тачија, са којим се сретао више пута Он тада са Србијом није имао ништа, као што сада државни врх представља Европску Унију. Он је лажни одн АНТИсрпски државни врх. И тако, на тако једноставан начин, уз бомбе са осиромашеним уранијумо, НАТО са братијом из Европске Уније направи Албанцима и Србима вечити немир. Опасуљите се балканци, велико зло вам спремају Меркел Солана Куштер са српским државним врхом, изнајмљеном послугом Мила Ђукановића, Тачија са Харадинајем, Изетбеговића Јуниора и осталих подрепаша.
  Санацију Србије настављају Вучићи, Брабоњчићи, Дачићи, Михајловићке, Јоксимовићке, ШЛихт и антисрпска булумента звери и лупеж…..
  Спасите народе своје тело и душу, отерајмо најпре своје зликовце, а онда ће страни побећи.

  Свиђа ми се

 2. Овај срамни закон присиле није у складу са Законом о правима пацијената чији члан 12 гласи: „Пацијент има право на слободан избор доктора медицине, односно доктора стоматологије, здравствене установе, као и слободан избор предложених медицинских мера, у складу са законом којим се уређује област здравствене заштите и законом којим се уређује област здравственог осигурања.“
  Дакле, закон је директно у супротности са Законом Р Србије који је у том делу потпуно усаглашен са законима модерних европских земаља.
  Тако да држава Србија може да одговара пред Европским судом о људским правима у Стразбуру.

  Свиђа ми се