АКТУЕЛНО

Драган Мраовић: ИЗДАЈА СРБИ!!!


ИЗДАЈА СРБИ!!!

ОВАЈ ВУЧИЋ ЋЕ НАМ УНИШТИТИ СРБИЈУ. ОНО ШТО НИЈЕ УСПЕЛО ТУРЦИМА, АУСТРОУГАРИМА, НЕМЦИМА, НАТО ПАКТУ, ОН ЋЕ ДА ОБАВИ. ЈЕР ПОНАВЉА ОПАСНУ БЕСМИСЛИЦУ, ДА „РЕЗОЛУЦИЈА 1244 СБ УН НЕ ПОМИЊЕ СРБИЈУ, ВЕЋ САВЕЗНУ РЕПУБЛИКУ ЈУГОСЛАВИЈУ“.

ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА НАС ВОДИ ЧОВЕК КОЈИ НЕ ЗНА ДА СЕ РЕЗОЛУЦИЈА 1244 ОДНОСИ НА СРБИЈУ, КАО ПРАВНУ НАСЛЕДНИЦУ СРЈ?! ДА СУ НАС РУСИ ДО САДА БРАНИЛИ, И БРАНИЋЕ НАС, У УН, НА ОСНОВУ ТЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ.
ОН ОВИМ ЗАБАДА НОЖ У СРЦЕ СРБИЈЕ И НОЖ У ЛЕЂА РУСИМА КОЈИ НАС БРАНЕ, САДА ЈЕ ЈАСНО, ОД ЊЕГА! ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ НЕ ЗНА ДА ЈЕ СРБИЈА ПРАВНА НАСЛЕДНИЦА СРЈ?

СРБИ, ДА ЛИ СТЕ СВЕСНИ ШТА ОН ГОВОРИ!?

СРБИ, ОВО ЈЕ ЧИН ВЕЛЕИЗДАЈЕ! НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА БИЛО КОЈИ СРБИН ОВО МОЖЕ ДА КАЖЕ, АЛИ АКО ТО КАЖЕ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ, ОНДА ЈЕ ТО ВЕЛЕИЗДАЈА.

СРБИ, ОН УВАЖАВА СОЊУ ЛИХТ, ЈЕЛЕНУ МИЛИЋ, СОЊУ БИСЕРКО, ПЛАЋА ИМ ТЕ ЊИХОВЕ АНТИСРПСКЕ УЈДУРМЕ, А НЕ УВАЖАВА ЈЕДИНИ ТРАЧАК НАДЕ ДА НА МЕЂУНАРОДНО ПРАВНИ НАЧИН ВРАТИМО КОСМЕТ!

ОН ЋЕ НА ОСНОВУ ЛАЖИ ДА „РЕЗОЛУЦИЈА 1244 СБ УН НЕ ПОМИЊЕ СРБИЈУ, ВЕЋ САВЕЗНУ РЕПУБЛИКУ ЈУГОСЛАВИЈУ“ ОТПИСАТИ КОСМЕТ! САДА ЈЕ ТО ЈАСНО. А ПОСЛЕ ТОГА НЕМА ВРАЋКЕ, ИАКО ЋЕ БИТИ ДОКАЗАНО ДА ТО НИЈЕ ТАЧНО.

ЈЕР ДА ЗНАТЕ СРБИ ОНО ШТО НЕ ЗНАТЕ: БИЛО КОЈИ ЧЛАН ВЛАДЕ СРБИЈЕ ДА ПОТПИШЕ ДА ПРИЗНАЈЕ НЕЗАВИСНИ КОСМЕТ, ТО БИ БИЛО ПРАВНО ВАЉАНО, БИЛО КО, БИЛО КОЈИ МИНИСТАР! СВИ МИ ПОСЛЕ МОЖЕМО ДА ВРИШТИМО, АЛИ ПО МЕЂУНАРОДНОМ ПРАВУ ТО ЈЕ ТАКО!
СЕЋАТЕ СЕ КО ЈЕ НЕОВЛАШЋЕНО ПОТПИСАО ДА НАТО ПАКТ МОЖЕ ДА РАДИ ШТА ХОЋЕ У СРБИЈИ. ВУК ДРАШКОВИЋ. БИО ЈЕ САМО МИНИСТАР СПОЉНИХ ПОСЛОВА. АЛИ ТАЈ ИЗДАЈНИЧКИ АКТ ЈЕ ПРАВНО ВАЉАНИ АКТ У МЕЂУНАРОДНОМ ПРАВУ, ИАКО ГА НИЈЕ ПОТПИСАО НИ ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ, НИТИ ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ.

А ВИ СРБИ ЋУТИТЕ, ЈЕДИТЕ СЕНДВИЧЕ И ОСТАЛА ГО*НА….
ЈА БАР НЕ ЋУТИМ. ДА ИМАМ 30 ГОДИНА МАЊЕ ЗА ОВО БИХ УЗЕО ПУШКУ У РУКЕ, ПА У ХАЈДУКЕ! НЕ ПРАВИ СЕ ДРЖАВА И НЕ ЧУВА ПОЛИТИЧКИМ ИНТРИГАМА.

Драган Мраовић

Драган Мраовић

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdragan.mraovic.7%2Fposts%2F10209641356510151&width=500

——

5.8.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. Сведоци смо да је на помолу издаја миленијума. Вођа је спреман да реши нерешив проблем јер је уцењен од великих сила.
  Стално помиње да извуче највише што може за српски народ.
  “Изаћи ћу са идејама за које мислим да су најбоље за будућност“ каже вођа. Додао је, такође, да за нас лепог и повољног решења што се тиче Косова и Метохије
  нема и да то народ треба да зна као и да је боље да имамо нешто него да немамо ништа и да ће се он за то борити.
  А Устав!
  Заступање интереса Србије и Срба значи бранити устав а у уставу се каже да је Косово и Метохија саставни део Србије односно покрајина у Србији.
  Тражење компромиса дајте шта дате само немојте све да узмете није интерес Србије и Срба.
  Заступање интереса Србије је уставна обавеза сваког председника па и нашег!

  Резолуција Савета безбедности ОУН 1244 не треба да се игнорише. Ова резолуција признаје пуни суверенитет и територијални интегритет рачунајући
  и Аутономну покрајину Косово и Метохију.

  Руси су продали Аљаску Американцима за мале паре . Сада су тамо велике резерве гаса и нафте. Огромно богатство!
  Рудно богатство на Косову и Метохији је непроцењиво. Зато су велике силе и одлучиле да се то отме од Србије да би њихове мултинационалне компаније
  могле да експлоатишу та природна богатства и да за то не полажу никоме рачуне.

  Сетимо се како је настала Панама. Панама је била провинција Колумбије. Одузетa је од Колумбије и проглашена као независна држава.
  Створена је банана република како би се изградио Панамски канал и касније убирао баснословни приход од бродског саобраћаја. Какве ли сличности са Косовом и Метохијом!
  Било како да решимо проблем са Албанцима резултат ће да буде исти. Сав српски живаљ има да буде протеран са простора Косова и Метохије.
  Остаће само српски тајкуни којима ништа није свето. Тако је било и за време Турака. Тада није било тајкуна али је било имућних Срба и они су одлучили да прихвате Ислам
  како би још боље напредовали под окупацијом. Раја је увек остављена да пати. То нас чека!

  За време Брозове Југославије, шездесетих и седамдесетих година терор је владао над Србима на Косову и Метохији али су српски комунисти то прихватили и о томе се ћутало
  ради Братства и јединства.
  Сада је ситуација окренута. Срби су потпуно потучени и Албанце неће ништа спутавати да се отарасе и то мало Срба. Ако Вучић призна лажну државу или ако је не призна
  резултат ће да буде исти. Срби ће бити протерани. Још када им изгради аутопут до Приштине олакшаће им посао.

  Према томе треба само да се прогласи окупација. Боља времена ће сигурно да дођу. Кинези су чекали сто година и добили Хонг Конг натраг. Добиће они натраг и Тајван.
  Нема потребе да се ништа преда са потписом. Онда се то никада виша не може повратити.

  Вучић је дебело уцењен и дотеран до дувара. Уцена је огромна и он не може и не сме да разочара светске моћнике.
  Више од пола чланова наше владе је такође уцењено или је на платном списку западних агентура. Војску су нам такође инфилтрирали страни агенти а о невладиним организацијама
  да и не говорим. Невладине организације су највеће зло у Србији.Те организације су плаћене да разбију земљу.

  Плашим се што ни Црква не реагује. Знам да је одвојена од државе али црквена имовина је тамо велика. Сви религиозни, културни и историјски споменици су тамо.
  Не дај Боже да су се западне агентуре увукле унутар Цркве. Када се сетим како су нам уклонили владику Артемија онда видим и да ту нису чиста посла.
  Ту је Запад сигурно умешао прсте. Цркве и манастири ће нам бити порушени, неки претворени у “музеје“ а није немогуће да неки од њих буду претворени и у џамије.
  Порука свима онима који помишљају на предају Косова и Метохије;

  “Ко је Србин и српскога рода,
  И од српске крви и колена,
  А гласао за предају Косова:
  Не имао од срца порода,
  Ни мушкога ни девојачкога!
  Од руке му ништа не родило
  Рујно вино, ни шеница бела!
  Рђом kап’o док му је колена!”

  Свиђа ми се