ДРУШТВО

Бошко Обрадовић: Позивам Војску и Полицију да ухапсе Председника Србије


Информативна служба Двери11.08.2018.

Због изјава о разграничењу на Космету, против Александра Вучића хитно треба да буде покренут кривични поступак због кршења Устава, а он опозван са функције Председника.

Позивам Уставни суд Србије и надлежног државног тужиоца да хитно реагују због кршења Устава Србије и позива Председника Србије на разграничење, тј. поделу Косова и Метохије и признање независности непостојеће тзв. Републике Косово.

Истовремено позивам часне официре Војске Србије и Министарства унутрашњих послова да реагују и ухапсе Председника Србије због кршења Устава, гажења председничке заклетве и нарушавања територијалног интегритета и суверенитета државе Србије.

Подсећам јавност Србије да је председникова идеја разграничења са Албанцима најобичнија издаја државних и националних интереса, и да смо се са Албанцима разграничили још 1926. године, када је Краљевина Југославија потписала Протокол о разграничењу са Албанијом.

Разграничење са Албанцима на КиМ, на које мисли Александар Вучић, је срамно признање независности Косова и предаја дела наше државне територије за потребе прављења друге албанске државе на Балкану и касније уједињење у Велику Албанију.

***

Правници који се залажу за кршење Устава

Само је код нас могуће да један доктор правних наука подржава кршење Устава и међународних правних докумената, а то управо чини Никола Селаковић када подржава идеју о подели Косова.

VUCIC I SELAKOVIC

Будући да г. Селаковић тврди да ће се овим решењем избећи рат у будућности тражимо да информише јавност да ли он то има неке безбедносне информације о могућим немирима, или као и председник само застрашује народ. Такође постављамо питање зашто се одједном оволико жури са решењем овог питања.

На крају, будући да је Селаковић у својој изјави поменуо да на Космету немамо своје органе јавне безбедности па бисмо га подсетили да су управо они одговорни за укидање српских институција, међу којима је и полиција и судство, на Космету.

Инфо служба Двери