АКТУЕЛНО

Горан Игић: Подносим неопозиву оставку и на чланство у Српском покрету Двери (након 11 и по година активног рада у овој организацији)


Горан Игић, дипломирани филолог из Кикинде је пре месец дана поднео оставке на све функције и место члана Председништва Двери, а од 13.августа подноси неопозиву оставку и на чланство у овом покрету. Његово саопштење преносимо у целости. 

Горан Игић

Након што је прошло више од месец дана, од дана (8. јула 2018.) када сам поднео неопозиве оставке на место члана Председништва Српског покрета Двери, као и на место у Главном одбору, у Савету за мањинска питања и у Савету за спољне послове, као и на месту Окружног руководиоца за Севернобанатски округ, данас 13. августа 2018.-е саопштавам јавности да подносим оставку и на само чланство у Српском покрету Двери (након 11 и по година активног рада у овој организацији), јер нисам успео да артикулишем сопствене политичке амбиције и ставове и начин организовања, који би био, по мом схватању ствари, одговарајући актуелној политичкој ситуацији кроз тренутни систем рада у Дверима.

Наравно, као политички активан појединац задржавам право да подржим оне акције Српског покрета Двери, као и других патриотских политичких организација, уколико их буде, које доприносе очувању државотворних капацитета Републике Србије и у том контексту не затварам врата никоме, ко жели сарадњу на бази уставобранитељских оквира, обнове српског национализма и заштите територијалног интегритета Р. Србије.

Забрањујем режимским медијима да овај мој лични чин тумаче у контексту како су навикли да блате опозиционе редове. Нећу се одазивати на позиве режимских медија, и нека не покушавају да добију изјаву у било којој форми, која би имала за циљ да будем смештен у контекст помагача овог владајућег режима, па унапред кажем, да се сем овог кратког саопштења нећу оглашавати овим поводом у наредном ближем периоду.

Позивам све поштоваоце мог досадашњег политичког ангажмана да потпишу Народну Резолуцију. О даљим правцима деловања и политичким потезима јавност ће бити благовремено обавештена.

 

Горан Игић, дипл. филолог из Кикинде

13. август 2018.

——

ИЗВОР: ел.поштом за СРБски ФБРепортер

13.8.2018. приредила уредник Биљана Диковић

 

5 replies »

 1. Бошко је препариран на исти начин као Коштуница, Вучић, Ципрас: да пре избора прича оно што народ воли да чује, а после избора да извршава шта запад наређује. Вучић се приказао као борац против корупције и против Мишковића,па смо видели резултате, а Бошко Обрадовић као борац против издаје земље и Вучића, а резултате ћемо тек видети. Ушао је у Скупштину па ће и у Владу, вољом истог ментора, али такав „успех“ никада није безуслован.Наплата долази на крају, а Бошко се са тим сагласио ,чим је ушао у коалицију.

  Свиђа ми се

 2. Људи, народе!
  шта нам се дешава.
  Нико ништа не издржава.
  Сви би нешто друго. Мало власти нас умири.
  Не познајем овог праведника, не познајем ни Двери.
  Није јасно шта је овим портал ФСБ хтео да каже.
  Ево и ја дајем оставку самом себи на самог себе.
  ТУМАЧИТЕ КАКО ВАМ ДРАГО

  Свиђа ми се

  • Бранко, покрет Двери је ушао у „Савез за Србију“ за истим онима који су нашу Србију черечили, распродавали, срамотили и тако даље, мислећи да ће са тим и таквим барабама успјети да побједи ове још веће барабе које данас владају. Нема од те работе ништа! То је као они редовни изласци на изборе на којима те власт редовно покраде а ти вјерујеш да ће на следећим изборима бити нешто другачије.

   Двери су се искомпромитовале, урадили све оно против чега су се некада борили, све дубље и дубље тону у прљавштину и муљ и то више није онај покрет који је био некада на почетку.

   Свиђа ми се