АКТУЕЛНО

DR. SHERRI TENPENNY: ОДУЗИМАЊЕ ПРАВА НА ИЗБОР и ОДРАСЛИМА – Они желе да вакцинишу 90% популације са вакцинама против грипа, DTP вакцинама и MMR вакцином


„Ово је тип плана који можемо да очекујемо. И ја ове људе видим као манијаке за игле који сматрају да свака особа мора да буде убризгана са свим могућим вакцинама“ – рекла је 2017.године др Шери Тенпени (DR. SHERRI TENPENNY).

DR. SHERRI TENPENNY, D.O.

Ми доста говоримо о стварима које су везане за децу и педијатре, али желим да свима буде јасно да су и одрасле особе убачене у ову причу са обавезним вакцинама са програмом „Здрави људи 2020“ и коришћењем електронске медицинске документације.

2010.-е су започели са електронском документацијом. Свим лекарима је речено да морају да користе електронску документацију да би могли да наплате. Ви то морате да инсталирате у вашој ординацији.

Проблем је био што је то јако скупо. Од државе сте морали да купите модул. Medicaid modul је коштао 43.000 долара по лекару, по лекару у пракси. Ако четири лекара ради у ординацији то је 43.000 х 4, и исто сте морали да имате Medicare modul који је коштао 62.000 долара по модулу.

Лекарске ординације су мали бизниси, када ћете надокнадити то улагање? Никада.
Држава је онда рекла: „Нема проблема. Ми ћемо то платити. Али, заузврат, мораћете да нам дате вашу базу података“.
Тако да сваке године од 2010-е, када је започео Obamacare program, до 2012-е је то инсталирано код 500.000 лекара који су пристали на овај систем, и они су их учили како да користе медицинску документацију. И сваке године су морали да додају нове ствари које МОРАЈУ да се проверавају, и то преузима држава.

2016-е су додали нову ствар за проверу, а то је ВАШ ИМУНИЗАЦИЈСКИ СТАТУС.
То онда улази у информациони систем имунизације, односно „Локални, регионални и окружни регистар вакцинације“. И ваше информације улазе у регистар да увек буду тамо.
И разлог настанка ових регистара је „од колевке до гроба“ праћење вашег вакциналног статуса.

У фебруару 2015-е је објављен „Национални план вакцинације за одрасле“ и у исто време су представили „План имплементације“.

ОДУЗИМАЊЕ ПРАВА НА ИЗБОР ОДРАСЛИМА – СВИМ СРЕДСТВИМА

Оно што се још увек скрива од јавности и још се не говори у вези имплементације јесте да – уколико нисте примили све вакцине нећете моћи да путујете, или да обновите вашу возачку дозволу, или да идете на јавна места као што су фудбалска или кошаркашка утакмица. Или да идете у продавницу – уколико не можете да докажете да сте ПРИМИЛИ СВЕ ВАКЦИНЕ.

Ово је тип плана који можемо да очекујемо. И ја ове људе видим као манијаке за игле који сматрају да свака особа мора да буде убризгана са свим могућим вакцинама.

У плану вакцинације за одрасле пише „да они желе да одрасли људи траже и захтевају своје вакцине, и да уколико то не ураде да им се понуде и покажу финансијски подстицаји да их приме“ и да се то ради за сваку вакцину која је тренутно на тржишту, и за сваку будућу вакцину.
А ми знамо да најмање 140 вакцина се припрема за тржиште. Многе од ових вакцина се припремају баш за адослеценте и одрасле.

Вакцинални план за одрасле је петогодишњи намештен систем да би привукао људе до 2020-е да пристану на имплементацију програма „Здрави људи 2020“.

Они желе да вакцинишу 90% популације са вакцинама против грипа, DTP вакцинама и MMR вакцином. И иницијално све ово су биле само препоруке, али су сада циљеви.

Један од корака да би дошли до циља је да вам се ОДУЗМЕ ПРАВО ДА МОЖЕТЕ ДА ОДБИЈЕТЕ.
„Здрави људи 2020“ има за циљ да сви буду вакцинисани и да сви на то пристану, и да се набаве све финансије за адолесценте и одрасле.

Како се све ово десило у исто време када се развијао овај програм „Здрави људи 2020“, то је започело 2010-е године.  2010-е се прогласила „Деценија вакцинисања“. 2010-е године, Гејтс (Bill Gates) фондација је дала 10 милиона долара да би се започела „Деценија вакцинације“.  И у току ове деценије вакцинације од 2010. до 2020.године по смерницама „Здрави људи 2020“ треба да се имплементира електронска медицинска документација и праћење, мора да се ОДУЗМЕ ПРАВО ЉУДИ ДА ОДБИЈУ ВАКЦИНАЦИЈУ, све смернице морају да постану циљеви, и све се то УПРАВО САДА ДЕШАВА.

Мислим, сада је 2017-а и ми имамо још само три године да ЉУДИ ПОСТАНУ СВЕСНИ ОВОГА, и НЕ ДОЗВОЛЕ да се ово деси у будућности.

*Значи, ово је нешто што погађа све људе који ово гледају?

Погађа све људе, не само овде већ и У СВЕТУ, зато што је Гејтс фондација 2000-е године финансирала фондацију Гави (Gavi) што је Глобални савез за вакцинацију и имунизацију. Они су започели рад те организације са донацијом од 750 милиона долара. Од тада, они су инвестирали 6,8 милијарди долара у вакцинацију целог света.

Gavi, the Vaccine Alliance

***

Ово је део разговора на тему планирања и спровођења плана вакцинације по систему америчког злог ума у спрези са фармацеутском мафијом.

***

Разговор са свим саговорницима погледајте у целости у следећем видео снимку – „Forced Vaccinations Coming in 2020“:

————-

Вакцинални план можете видети и преузети овде у пдф-верзији –National adult immunization plan

„План имплементације“ можете видети и преузети пдф-верзију – National adult immunizaton plan a path to IMPLEMENTATION

***

14.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић