Издаја

Трагикомедија – тзв. Српска листа одржала ванредну конференцију за медије због опасне опозиције у Београду


НАПОМЕНА РЕДАКЦИЈЕ СРБског ФБРепортера: Српска листа не представља никакве представнике Срба са КиМ. То су директно постављени послушници Вучићеве политике који у најбољем случају понављају оно што им се каже. Представници Српске листе често показују симптоме шизофреније – њихова странка учествује у  сепаратистичкој власти „Републике Косово“ где има 3 „министра”, 18 „заменика министара” и 9 „посланика” и гласала је за избор Харадинаја за „премијера Владе Косова“, а са друге стране се „убише“ од подршке Вучићу у „борби против независности Косова”. 

Иначе, на ванредној конференцији за медије учествовали су између осталих представници шиптарских институција: заменик „премијера Косова“ и „министар за заједнице и повратак”  Далибор Јевтић, „министар за пољопривреду у влади Косова” Ненад Рикало идр.

***

Не ни због убиства одборника СО Северна Митровица, Оливера Ивановића, не ни због хапшења директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, не ни због најава косовског председника о „припајању Прешевске долине Косову“, не ни због најава медија о Олуји на Северу, а ни због најава првог човека Демократске партије Косова о плану за „Нову Митровицу“, већ због опозиције у Београду – у Косовској Митровици одржана је ванредна конференција за медије Српске листе.

Коссев, 14.8.2018.

„Срам вас било господо“ – поручили су челни људи највеће странке косовских Срба, поновивши више пута кованицу презимена српских опозиционих лидера – „Јеремић, Ђилас, Јанковић и Обрадовић“ који се, како су оценили званичници у систему „Републике Косово“ – „радују да нас оставе Приштини“.

У више наврата поменули су и децу „квази политичара“ која живе „у Лондону и Београду“, подсетили су на „различита писма“, односно да је „свако осетио потребу“ да пише Председнику Србије.

И док на низ новинарских питања нису конкретно одговорили, истовремено су изнели низ критика на рачун рада медија, оних који „критикују на Твитеру и Фејсбуку“, невладиног сектора, али су говорили и о „фејк њуз“. Поруку су упутили и Председнику Републике: „Желимо, тражимо и захтевамо од вас да наставите борбу, јер то одлично радите!“

Решења за Косово још увек нема, а ако га буде, Председник Србије ће о томе да разговара са представницима Срба са Косова, али се Српска листа залаже за „разграничење са Албанцима“, „не разграничење територијом“ – навели су: „Где би та територија била, сад тренутно, ми још увек немамо то решење.“

(Цео текст и видео снимак конференције доступни на сајту Коссев)

6 replies »

 1. Svi skupa u tzv. Srpskoj listi nisu procitali pola knjige. Oni su otpad srpstva, idioti . Svi su na budzetu kod Haradinaja. Svi do jednog. Nikad i nigde ne bi bili nista ali su ovde zverke. Ovo su sotone ljudi. Tesko Srbima na KiM kad ih predstavlja Igor Simic, Rakic, Mojsilovic, Jeftic,Milan Radoicic, ubica, Jankovic, Vulovic…….. U Kosovskoj Mitrovici postoji Univerzitett a ovaj otpad od srpstva, nepismeni sljam, diriguje Srbima. Sa bagrom Vucic upravlja Srbijom.

  Свиђа ми се

 2. Ово није издаја него ВЕЛЕИЗДАЈА Пише у Уставу СРБИЈЕ на који треба да се позову и министри и генерали и сви.. Наравно и народ..

  Свиђа ми се

 3. Разграничење је израз који означава коначно дељење нечега. Колико видим косово и Метохија ће се оделити од Србије. Ови са тачијеве листа дају подршку таквој одлуци. Сад ме само јено интересује: дал су толико продани ил су баш блесави.

  Свиђа ми се

 4. Ова Вучићева листа се заЛАЖЕ за предају КиМ-а и то приказују као „патриотски“ чин. Издаја је велики успех Вучића !

  Свиђа ми се