АКТУЕЛНО

Kisha D. Dorado: Камп


Најпре су нам укинули Одбрану и заштиту; затим су нам отопили оружје; онда су укинули војску, распродали касарне. Потом су отворили границе. Донели су Закон о застави. И треба регулисати које, какве и чије заставе могу и смеју да се вијоре у нашој земљи. У неким деловима Србије српска застава не само да се не да видети, већ њено ношење носи озбиљан ризик. Али се зато вијоре заставе Албаније, чак и нацистичке креатуре тзв. Велике Албаније, Турске и неонаци Независне Хрватске. Власт је, уместо да ограничи употребу туђих застава и обележја по злу чувених криминалних држава и идеологија, регулисала – употребу српске заставе (!?)

Камп Златибор 2018 – државна застава, родољубље, природа

У народу се осетила несигурност. У околним државама, одакле су Срби листом протерани и поубијани, гомила се оружје и распирује се патолошка мржња према Србима, као и у самој Србији, где су Срби сведени на обесправљену рају, која сноси сав терет издржавања државе и апарата, који истовремено милки по глави све остале и на свим пољима прави позитивну дискриминацију у њихову корист; док је батина и фискална обавеза окренута искључиво ка – погађате  –  Србима.

Срби плаћају и издржавају оне који им раде о глави.
Нешто слично већ постоји у природи: врста црва Paragordius varius се најпре инфилтрира у зрикавца кад поједе мртвог инсекта и расте у њему. Али зрикавац живи на копну, а завршни стадијум у животном циклусу црва треба да је у води.
Зато када зрели црв постане спреман да изађе, он МЕЊА МОЗАК ДОМАЋИНА и натера га да напусти безбедност копна и изврши самоубилачки скок у најближу воду. И док се зрикавац дави, црв се извлачи из њега и тражи нову жртву.
Јасно је да је Србија зрикавац док су власти црв.

Ситуација је постала сасвим безнадежна.
Онима који би желели да помогну није остављено нимало маневарског простора да учине било шта.  Коцка, клађење, наркотици, алкохол, медијско заглупљивање и програмирано кварење људског материјала узели су маха.

Кад се неколико ентузијаста досетило да оснује нешто што већ постоји у многим државама (па и у чланицама ‘свете’ Уније) –  летњи камп, у коме би деца и млади научили основно о дисциплини, преживљавању, опстанку, борби, власт је пожурила да га –  растера и угаси, а њени таблоиди камп бескрупулозно клеветали.

Тако Курир, уместо да се поноси што има младих која не буље у телефон и не прате опскурне емисије из богате понуде најгорег смећа које се емитује на ТВ, пише ,,Камп који је шокирао Србију“ „Српска деца уче да убијају“.

 

(Језиво, перверзија. Деца се уче да се бране, значи одбрана је убијање? То само кад су Срби у питању. И у Хагу су Срби осуђивани јер су се бранили. То је та болесна прича. Хаг и Курур имају исте газде.)

Срби нису предвиђени да им се остави ни могућност побуне и одбране и сваку помисао на отпор треба угасити.

Не тако давно, почетком септембра 2014, у Новом Пазару, муфтија Зукорлић и Сулејман Угљанин, блиски властима и исламистичким организацијама, организовали су марш тамошњих муслимана у униформама неонацистичке муслиманске милиције из периода Другог св. рата.

Том приликом је, неометано од полиције и власти, сасвим слободно око две хиљаде муслимана одало је пошту тамошњим Хитлеровим савезницима, којe су антифашисти стрељали 1944.

Властима Србије (које нису српске власти; чије су, то само они знају, а ми назиремо), не сметају неонацистичке униформе које код свих Срба, као јединог народа који баштини антифашистичку и антинацистичку традицију, изазива језиву нелагоду и сећања на злочине које су муслимани у тим униформама починили.

Власти Србије се рукују са отимачима српских органа, и чини ми се да нема тог ко је убијао Србе и ко показује намеру да то и даље чини, а да од власти није био радосно дочекан, дариван макар почасним докторатом или саветничким звањем.

Мигранти – њихов марш стројевим кораком на српској земљи није забрањен

Поред свега овога, над Србијом се надвила и опасност која долази од све бројнијих ‘миграната’ и осталих које је Европа прогнала у Србију (по злу чувена реадмисија), који су често агресивни, па и наоружани. Добар део је активно учествовао у ратовима и припадници су неке од исламистичких фракција.
И поред тога (баш због тога?) власти у Србији су решене да их сместе управо у Србији –  издају им се документа, подижу се смештајни капацитети, њихова деца се по убрзаној и олакшаној процедури уписују у школе, и за разлику од хронично сиромашне српске деце, ова деца уџбенике, школски прибор и учила добијају  бесплатно.

Сви ови детаљи речито говоре зашто је и камп растурен –  Срби нису предвиђени да им се остави ни минимална могућност одбране.

Симптоматично је да је, паралелно са затварањем кампа у коме се учило дисциплини и одбрани и заштити (што је, не тако давно, био регуларан школски предмет) помпезним насловима отворен је, као део тзв. Параде поноса (кич манифестације која се своди на малтретирање Београђана. Параде се и хомосексуалци  гнушају, али од ње неко озбиљно вајди) Прајд инфо центар.

…..

Kisha D. Dorado

ИЗВОР: Минимални дневници

***

ПОВЕЗАНО:

*Затворен омладински камп на Златибору; Вучић: То није Србија будућности

*Милан Стаматовић: Полиција управо затворила „Омладинско-патриотски камп” на Златибору! Западне слуге се уплашиле тридесетак деце од 10-20 година!

*Сарадња са Русијом: Први „Омладинско-патриотски камп – Златибор 2018“ (видео)

*Од 9. до 18. августа – „Омладинско патриотски камп – Златибор 2018.”

***

*Драган Милашиновић: Шта хоће и чији је пројекат Сулејман Угљанин?

***

***

СНИМАК РТС-а 05.09.2010. ПОБУНА муслимана у Новом Пазару

https://youtu.be/BG5s1DqI1Tg

—–

17.8.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. КОМЕ ЈОШ НИЈЕ ЈАСНО ДА ТЗВ ав шиптар фазлију муслију И ТЗВ ВЛАДА СРБИЈЕ И лажна ОСИМ СПД БОШКА ОБРАДОВИЋА И МИЛАНА СТАМАТОВИЋА ЗДРАВА СРБИЈА ЈОШ ДА ДОДАМ И ПРАВОСЛАВНА СВЕТОСАВСКА ДОМАЋИНСКА ОНИ СУ ДОБИЛИ ЗАДАТАК ОД еу РОБОВСКЕ јевропе ДА У ОВУ СКРАЋЕНУ СРБИЈУ НАСЕЛЕ ТЗВ емигранте ИЗ муслиманских афричких азијских земаља ДА НАСЕЛЕ И ПРОМЕНЕ СЛИКУ КОЛИКО ЈОШ ИМА У ЊОЈ СРБСТВА ЧЕТНИШТВА РАВНОГОСТВА КАКО ТО СПРЕЧИТИ БРАТЕ БОШКО ОБРАДОВИЋУ ТРАЖИ У ТОЈ СКУПШТИНИ ДА СЕ ПОНИШТЕ ТЗВ комунистичке ГРАНИЦЕ ИЗМЕДЂУ САДАШЊЕ СКРАЋЕНЕ СРБИЈЕ А КАД ДОДЂЕ ВРЕМЕ И ПРЕКО ДРИНЕ САВЕ ВРБАСА КУПЕ УНЕ ТО ЈЕ ПРВО ХОЋЕМО СРБСКУ ВОЈСКУ ПОЛИЦИЈУ СРБСКУ ДРЖАВУ ПРЕ И ЗА ВРЕМЕ СВЕТИХ НЕМАЊИЋА ДРУГО САРАДЊУ СА РУСИЈОМ ПРЕКИД СВИХ ТЗВ ОДНОСА ИЗМЕДЂУ СПЦ И ватикана ДАЉЕ ДА СЕ СРБИЈИ ПЛАТИ РАТНА ОДШТЕТА ЗА ПРВИ ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ И ОД 1990 ДО 1999 ПОШТО ЈЕ СКРАЋЕНА СРБИЈА НАСЛЕДНИЦА КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ ДО 1918 А ОД 1918 НА НАШУ ТЕШКУ ЖАЛОСТ ТА гробница Схс И КАСНИЈЕ КРАЉЕВИНЕ југославије ЧИНИ МИ СЕ ВИШЕ СУ СРБИ ИЗМЕДЂУ ДВА СВЕТСКА РАТА ОД 1918 ДО 1941 РОБВАЛИ НЕГО ПОД турцима 395 ТАДА СМО ИМАЛИ УСКОКЕ ХАЈДУКЕ СЕРДАРЕ ГЛАВАРЕ ВОЈВОДЕ ЧЕТОВОДЂЕ КОЈИ СУ БРАНИЛИ СРБСКИ РОД ОД турака османлија И ОД 1978 ОД окупаторске аустроугарске ЈА БРАЋО И СЕСТРЕ ИСТИНУ ЗБОРИМ ЧИСТУ КА СУНЦЕ КОЈЕ ГРЕЈЕ ВАСКОЛИКУ СРБАДИЈУ И СПАСЕ СВОЈУ ДУШУ ТО ДА СЕ УРАДИ А СВИ СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ЋЕ ПОДРЖАТИ НЕЋЕМО РОБОВСКУ еу ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ ДОГОДИНЕ У СКАДРУ ПРИЗРЕНУ ИСПОД ТРОЈАНСКИХ ПЛАНИНА И У ЧЕТНИЧКОМ ТРЕНУТНО ОКУПИРАНОМ КНИНУ У СЛУЖБИ БОГУ СВЕТОМ САВИ ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР ЉУТИ ЗАГОРАНИН СРБИ СЛОЖНО ЗАЈЕДНО ДО ПОБЕДЕ ПРОТИВ комуниста фашиста И унијата СССС

    Liked by 1 person

  2. Е да су у камп окачили заставу дугиних боја нико не би смео да их пипне. Овако се прешли, подигли заставу Републике Србије и одмах били растурени.

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.