ДРУШТВО

ДСС: Вулинова изјава значи да Србија прихвата да део територије уступи Албанији (!)


Нема меродавнијег сведочења о издајничкој политици председника Републике и Владе Србије од изјаве министра одбране Александра Вулина да се „између нас и Велике Албаније мора створити чврсто и јасно разграничење“.

Тиме је јасно рекао да Србија прихвата постојање тзв. Велике Албаније и да само треба да се договори ког дела своје територије се Република Србија одриче у њену корист.

Када то јавно говоре поједине невладине организације, опозиционе странке које би прихватиле независност Косова без формалног признања и опскурни квазианалитичари – то је медијска кампања у корист страних интереса.

Али када то изрекне српски министар одбране, познат као гласноговорник председника Републике, онда је то тачка на којој треба да се окупе у отпору сви разумни и одговорни грађани, који нису спремни да прећуте националну издају зарад обећаних седам одсто повећања пензија и плата.

 

Информативна служба ДСС
23.8.2018.

2 replies »

  1. Одказ комплетној скупштини на челу са прдсеником, народе они ниси народни већ окупациони извођа!ћи радова, тако да гулин лупета и сви са њим! У ствари са киме они причају и шта је битно њихово шта су рекли важно је да народ не дозвољава могу на глави да дубе џаба им! Живела Србија, Боже Правде, КОСОВО ЈЕ СРБИЈА БИЛО И БИЋЕ! Амин!

    Свиђа ми се

  2. Граница није између Србије и велике Албаније, јер та држава НЕ ПОСТОЈИ, СМРАДИНО !
    Плаћен си да чуваш границе СВЕТЕ ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ, а не да лапрдаш около. Ако то ниси спреман, ТОРЊАЈ СЕ ЗАЈЕДНО СА СВОЈИМ ЉУБЉЕНИМ „врховним командантом“ !!!!

    Свиђа ми се