АКТУЕЛНО

ПОЛИТИЧКА НЕКОРЕКТНОСТ ИЛИ СЛОБОДА МИШЉЕЊА: Говор др Јоване Стојковић о педофилији који је Youtube забранио (ВИДЕО)


У оквиру културне манифестације „Трг од ћирилице“ у Херцег Новом, 20. августа је одржана трибина под називом „Доба содомске отпадије и рашчовјечења – наше доба“. Убрзо након објављивање снимка трибине компанија Youtube је уклонила видео снимак говора др. Јоване Стојковић са своје платформе у коме је говорила о педофилији због наводне политичке некоректности.

На скупу у Црној Гори су говорили др Владимир Димитријевић и др Зоран Милошевић, али је наступ др Јоване Стојковић изазвао највећу пажњу јавности због забране од стране друштвене мреже Youtube, председник покрета Живим за Србију.

„Содомија као изопачавање свих сегмената живота и губитка човечности“, губитак разликовања добра и зла, наметање идеологије хомосексуализма кроз разне облике законских регулатива, брисање појмова греха, морала и душе из медицине и психијатрије, политичко уобличавање „нове“ науке зарад још већег рашчовечавања српског народа, само су неке од теза које је др Јована Стојковић изнела пред окупљеним.

Поред кратког осврта на порекло идеологије хомосексуалности као права мањине и брисање из регистра психичких поремећаја, др Стојковић је указала и на све оне проблеме и опасности које таква, слободно можемо рећи содомизација и обешчашћавање друштва, представљају за традиционалну и Православну породицу.

Ту спадају и легализација истополних бракова као и присилна вакцинација која, поред поништавања основних Уставних права, отвара и могућност новог „данка у крви“, тј. одузимања деце од биолошких родитеља и њиховог усвајања од стране хомосексуалних партнера. Посебну пажњу заслужује и нови Закон о подразумеваном донирању органа и произвољна дефиниција „мождане смрти“ као крају људског живота, као и нацрт закона о еутаназији који отварају нову „индустрију смрти, убистава и самоубистава који ће бити подржани од стране струке и спроведени у законе“.

За крај је Јована Стојковић поручила да нам не преостаје ништа друго до да спасавамо своје душе, да се супротставимо овом злу које нам прети. На нама је да пређемо сопствени Рубикон и да изговоримо судбоносно „Alea jacta est – Коцка је бачена!“.

Видео снимак није опстао на Youtube-у ни 24 сата од постављања без образложења којом је тачно изјавом прекршен правилник компаније.

Извор: Дневна Газета

//rutube.ru/play/embed/11339363

——-

24.8.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

  1. Ni najmanje me ne čudi što je Jutube skinuo izlaganje Dr Jovane Stojković na tribini ‘Trg od ćirilice’. To je učinjeno za manje od 24 sata. Verovatno su pristigli brojni komentari i pretnje, ponajviše sa zapada jer se su našli uvređeni da o njihovoj neprirodnosti “pervitetskog ponašanja“, bilo ko javno govori, po gotovu iz Srbije- sa Balkana. Zapad nas smatra za primitivne i nedorasle za njihov nivo “kulture“. A sve to što je njih uveliko zahvatilo je put u dekadenciju-degradaciju- degeneraciju-nestajanje na biološkom nivou. Ta pošast je u nekim razvijenim državama zakonom zaštićena. Ta pošast inficra i narode Balkana, koji su do juče vodili normalan život prema zdravim trdicionalnim vrednostima. Ta pošast nije zaobišla ni nasu Srbiju. Naš Beograd je već po treći put organizovao “paradu ponosa“- jadna li majka onima koji su kročili tom paradom. Naši političari se dodvoravaju zapadu svojim javnim stavovima da respektuju prava LBGT populaciju i na taj naćin samo potpomažu inficianost. Ako Srbija i srpski narod ne zauzmu radikalan stav prema ovoj savremenoj bolesti čovečanstva odosmo i mi sa čovečanstvom, kao sto ni kap vode nemože protiv okeana.

    Свиђа ми се