АКТУЕЛНО

Предраг Поповић: Списак за привођење на Вучићев митинг


На професоре Економско-трговинске школе из Приштине, измештене у Лапље Село, врши се притисак да 9. септрембра дођу на митинг Александра Вучића. Потписе на списак већ су ставили Љиљана Јокановић, Милијана Црвенковић, Снежана Андрејевић, Иван Ђорић, Јелена Аксић, Марина Ничић, Андреј Север и Јелена Сојевић, а очекује се да, под претњом отпуштања с посла, и остали наставници пристану да учествују у Вучићевој представи у Косовској Митровици.

Иста врста спискова кружи и осталим јавним установама у српским енклавама. Спискови се достављају Јасмини Дедић, начелници школске управе, саопштио је недавно Покрет центра. Представници тзв. Српске листе, филијале Вучићеве Српске напредне странке, врше притисак и на власнике приватних предузећа са захтевом да финансијски „помогну“ организаторе митинга, као и да принуде своје раднике да присуствују Вучићевом „антигазиместанском“ спектаклу.

Рада Трајковић, председница НВО Европски покрет, описала је како теку припреме за Вучићев долазак на Косово.

– Теку два процеса. Један представља наредба „Бин Ладена са севера Косова“ Милана Радојичића градоначелницима косовског Поморавља да обезбеде 4.000 људи који ће доћи да подрже председниково обраћање косовским Србима. Са друге стране, власнику Космет превоза, Срђану Вуловићу, наређено је да, како зна, нађе 200 аутобуса за превоз Срба на митинг, не само из косовског Поморавља, већ и оних који су прогнани. Већ је одређено време и место поласка, а обезбеђени су и сендвичи и све што иде уз то – рекла је Трајковићева за листДанас“.

 

Предраг Поповић

ИЗВОР: Блог аутора

————

1.9.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Браћо и сестре у христу помаже бог, па ето дочекасте и ту врсту насиља над слободом где се усуђује издајник свега србскога да запрети уколико се народ не одазове. Драга браћо и сестре немој да вам падне на памет да погазите КОСОВСКИ ЗАВЕТ, НАШЕГА СВЕТИТЕЉА цара Лазара, силеџија види само своју задњицу, па да не бих страдао подметните ви свој образ, гласно и јасно реците му… имате ту милост пред ГОСПОДОМ, неее, неее и НЕЕЕ! Господ је видјело и спасење наше кога да се бојимо, господ је крјепост живота наших чега да се страшимо? Чему нам ово трошно тијело брез слободе, да се изјаснимо у истини? Нека нам је господ Бог у помоћ, молимо се даноноћно пзовимо небеску браћу да нам се придруже у господу АМИН!

    Свиђа ми се

  2. ТЗВ ав ЈЕ шиптарско копиле И СВИ ОКО ЊЕГА СУ рдђе БРАЋО КОСОВЦИ И СЕСТРЕ КОСОВКЕ ОДБИЈТЕ ДА ИДЕТЕ ЈЕР КО ГОД ОДЕ НЕМОЈ ДА ТРАЖИ ВИШЕ ПОМОЋ ОД СРБИЈЕ И СИНОВА И ШЋЕРИ ЧЕТНИКА И НЕДИЋЕВАЦА МОЛИМ РЕДАКЦИЈУ ДА ОБЈАВИ КО ЈЕ ВЈЕРА А КО ЈЕ невјера рдђа поган несој КРЕПО ЈЕ ћопоња 1980 ДА ЉУДЕ ВИШЕ ЋЕРАЈУ И ПРЕТЕ ГУБИТКОМ ПОСЛА КО СИ ТИ ДА НЕКОГА ОТПУШТАШ ЈЕЛ ТИ ЂЕД ОСТАВИЈО ФАБРИКУ У НАСЛЕДСТВО ИЛИ ОТЕО НЕКОМ ЧЕТНИКУ ИЛИ НЕДИЋЕВЦУ ДА МОЖЕШ ДА ТРГУЈЕШ ТУДЂОМ ИМОВИНОМ СРАМ ДА БУДЕ рдђо ЈЕДНА поган БРАТСКИ ПОЗДРАВ ЧЕСТИТИМ КОСОВЦИМА И КОСОВКАМА МОЈОЈ БРАЋИ И СЕСТРАМА КОЈИ ЧУВАЈУ ОБРАЗ ЧОЈСТВО ПОШТЕЊЕ КА И ЈА СРБИН ХЕРЦЕГОВАЦ ЉУТИ ЗАГОРАНИН СССС

    Liked by 1 person