АКТУЕЛНО

Професор писмено одбио да присуствује дочеку Вучића у Косовској Митровици! (ФОТО)


Пред најављени долазак Александра Вучића на Косово и Метохију, над Србима се врши све већи и јачи притисак! Ретки међу њима одважили су се да се побуне јавно.

Богољуб Милошевић (у средини) са својим ученицима. (Извор: Фејсбук)

Богољуб Милошевић, професор Биологије запослен у Основној школи „Десанка Максимовић“ у Косовској Каменици, одбио је да се повинује незаконитом наређењу претпостављених да присуствује митингу у Косовској Митровици мимо своје воље и тако пружи подршку Председнику Србије.

„Ових дана на друштвеним мрежама се увелико дискутује о доласку Председника Републике Србије Александра Вучића на КиМ и да се по школама праве спискови радника који треба да иду на митинг подршке али и спискови оних који неће да иду. Веровао сам да су то само приче јер се на политичке скупове не иде под принудом. Међутим, нисам био у праву. Данас је мечка заиграла и пред нашим вратима. Директорка је донела списак радника и тражила да се потпишемо да идемо да дамо подршку Председнику.

Одбио сам да потпишем јер се не слажем са Вучићевом политиком око КиМ а онда је директорка затражила писмену изјаву.
Ја је написах и предадох. Изјава је писана у афекту“ написао је професор и копију изјаве објавио на свом Фејсбук профилу.

Копија писмене изјаве професора Милошевића (Извор: Фејсбук)

Још увек видно узрјан притисцима који се над Србима врше, за КМ Новине је само кратко прокоментарисао:

„Нама се толико зла већ десило па ако се деси још једно лично мени нека се деси јер је ово стање неподношљиво. А живот без достојанства и није неки живот“ закључује један од најомињенијих и најцењенијих професора међу ученицима и међу колегама.

 

ИЗВОР: КМ Новине

———-

5.9.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

7 replies »

  1. НЕК ГОСПОД И ЗАШТИТНИК ВАСОЈЕВИЋА СВЕТИ АРХАНДЂЕО МИХАИЛО ВАЗДА БУДУ У ПОМОЋИ БРАТУ БОГОЉУБУ МИЛОШЕВИЋУ И СВИМ ЧЕСТИТИМ СРБИМА И СРБКИЊАМА КОЈИ СУ ОДБИЛИ ДА ВИДЂАЈУ ТЗВ ПРЕДСЈЕДНИКА СРБИЈЕ ТЗВ ав шиптара фазлију муслију СССС

    Свиђа ми се