АКТУЕЛНО

Вучић је највећи издајник и албански лобиста у Србији! – Трибина: Против издаје! За Косово и Метохију у Србији! (видео)


Вучић је највећи издајник и албански лобиста у Србији – заједничка је изјава свих говорника трибине „Против издаје! За Косово и Метохију у Србији!“, која је одржана у суботу, 01.09.2018., у препуној сали Општине Стари град.

На трибини су говорили, Марко Јакшић, проф. др Александар Ћорац, проф. др. Слободан Самарџић, проф. др. Слободан Антонић, проф. др. Милош Ковић и Звоннко Михајловић.

Снага Народа 02.09.2018.

1 reply »

 1. 09 09 2018

  ПОЗИВ ЗА НАРОДНИ СКУП

  У СУБОТУ 15. СЕПТЕМБРА ПРЕД НАРОДНОМ СКУПШТИНОМ У 12:00 ДА ДОНЕСЕМО ОДЛУКУ ДА НАРОДНА СКУПШТИНА ПОКРЕНЕ И СПРОВЕДЕ УСТАВНИ ПОСТУПАК РАЗРЕШЕЊА:
  АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ФУНКЦИЈА И ПОЛОЖАЈА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ
  И
  АНЕ БРНАБИЋ ФУНКЦИЈА И ПОЛОЖАЈА ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ.

  СВЕ О НАРОДНОМ СКУПУ ЈЕ У ПРИЈАВИ СКУПА: МУПу, НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ, УСТАВНОМ СУДУ, ВУЧИЋУ, БРНАБИЋ И ГЕНЕРАЛШТАБУ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ. ПРИЈАВА ЈЕ ИЗЛОЖЕНА НА: http://www.ssssseternal.org/ И ДИРЕКТНО НА:

  Click to access 2018_09_04PrijavaAmanet.246131838.pdf

  Не заборавимо да су Срби запрепастили свет када су без телефона, интернета и мобилних за три дана извршили потпуно мобилисање своје војске – 1914. Од уста до уста. Зар сада са телефонима, мобилним телефонима и интернетом не можемо да учинимо ДА 8 (ОСАМ) МИЛИОНА СРБА ШИРОМ СВЕТА БУДУ ОБАВЕШТЕНИ У РОКУ ОД ТРИ ДАНА?

  Нека свако размисли о приложеном. После нема кајања ни испричавања. Треба сви да сазнају за то да не говоре после: НИСАМ ЗНАО.

  Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији
  покретач и организатор Народног скупа
  ustav.srbije@gmail.com

  Свиђа ми се