ДРУШТВО

Горан Живковић: Доста је било одступања, време је за наступање!


„То су сељаци скоро сви, то су Срби, тврди на муци, трезвени, скромни, то су људи слободни, несаломиви, горди на себе и господари својих њива. Али, дошао је рат. И ето како су се за слободу земље ти сељаци без напора претворили у војнике, најхрабрије, најистрајније, најбоље од свих. …”

Франше д’Епере, француски маршал

Дирљиве речи француског маршала говоре о народу који је пре сто година живео на овој земљи, који је знао да цени слободу и био увек спреман да се за њу бори. Тај народ је, као ниједан у свету, успео да после повлачења краља, парламента и војске из земље и после три године сурове окупације, поново освоји слободу. Цео свет је одао признање до тада невиђеном натчовечанском подвигу; војска која је била пред уништењем после Албанске голготе, чије преживеле страдалнике називаху „мртви који ходају“, чудесно се преобратила у силу која ослободи не само своју земљу, него у свом славном и незаустављивом ослободилачком налету сруши три царевине. Поново је слава Србинова засијала у пуном сјају, а као много пута раније показали смо да можемо бити поробљавани, али никада поробљени.

Данас на тој истој земљи, којом су ходали велики људи и чија је свака стопа заливена крвљу оних који су се борили за слободу, живе њихови потомци, мали људи који не цене слободу и жртву часних предака. Да је то жалосна али неспорна истина, убедљиво сведочи и чињеница да се у дане када би морало да се обележи сто година од пробоја Солунског фронта, на највишем могућем нивоу како доликује том величанственом догађају, одржава парада срама на којој се велича смрт и сатанска изопаченост Запада.

Уместо да прославимо оне који су прославили име Србиново, ми допуштамо да нас понижава, вређа и прети нам шачица плаћених политичких хомoсексуалаца, на челу са педером и лезбејком, и ћутке прихватамо још један „педербал“ у центру Београда; уместо да славимо догађај који нам је дао толико жељену слободу и будемо достојни оних који су целом свету показали шта значи бити Србин, ми прихватамо да нас издајници убеђују да је издати и бити хомосексуалац у реду, а бити човек који се бори за веру, породицу и отаџбину није; уместо да сами управљамо својим животом и земљом од Бога нам датим, ми смо прихватили да будемо обични робови којима управљају евроунијати, обожаватељи Содоме и Гоморе.

Да ли су Срби у Првом светском рату поднели толике жртве за слободу да бисмо ми данас све то издали и предали? Да ли су они проливали своју крв, да бисмо ми данас њихову слободну и традиционалним наслеђем пребогату земљу претворили у место где влада похлепа, идиотизам и наказност, односно слику пакла? Ти див-јунаци који су ослободили своју земљу, доказали су да нема те силе која се, уз Божију помоћ, не може победити. Они су нама оставили земљу и слободу, а шта ми остављамо нашим потомцима осим будућности без наде. Веру и јунаштво заменили смо проклетом равнодушношћу која води самоуништењу. Зар није дошло крајње време да кажемо гласно и јасно себи и другима: Доста је било, ово се више не може трпети, ми смо људи, а не овце за клање!

Колонијална евроунијатска управа врши отворену издају и терор, што значи да је дошао последњи час када народ, потлачен, жељан слободе, истине и правде, треба с пуним правом да узме ствар у своје руке и да брани Уставни поредак, целовитост земље и своје право на нормалан живот.

Доста је било одступања, време је за наступање! Као што су наши часни преци пре сто година пробили фронт које су држале Централне силе, тако и ми данас треба да пробијемо вишеобразни фронт које држе колонијалне издајничке снаге, и ослободимо Србију!

Часни преци гледају на нас и очекују да покажемо веру, храброст и чојство, а потомци очекују да им оставимо земљу у којој ће живети слободно!

“Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ“

Дана 1/14.09.2018. Лета Господњег
Грешни раб Божији Горан Живковић

1 reply »