АКТУЕЛНО

Вучић о Косову: Доживели смо пораз


Председник Србије Александар Вучић изјавио је (24.9.2018.) да његова политика да Србија доста тога сачува на Косову и Метохији очигледно у Србији није победила.

– Ја вам сад кажем, ми смо доживели пораз. Та моја политика да Србија доста тога сачува на КиМ очигледно у Србији није победила, јер Срби воле да изгубе све. Срби највише воле да кукају над сопственом судбином, више воле да плачу над нечим што је остало далеко, него да нешто имају у својим рукама – рекао је Вучић.

Ипак, прву рунду, нагласио је, добила је Србија пропасти, плакања, кукњаве, а не Србија која побеђује.

Да ли ћемо имати нову шансу, запитао је Вучић и одговорио: „Бојим се да нећемо“, али то не значи, истакао је, да неће наставити да се бори.

– Плашим се да прилику какву смо имали нећемо дуго година имати, али није нам то ни прва, ни последња прилика коју смо ми Срби прокоцкали и пропустили и то са неком невероватном сладострасном неодговорношћу да изгубимо све што смо могли да имамо – рекао је Вучић.

– Око КиМ смо се пет година трудили, борили и издржавали најтеже могуће притиске. Пет година смо покушавали да тему вратимо на сто, пошто је Косово већ било завршено, бачено, стављено ад акта. Косово је независно и то је то. Само ви Срби, питање је дана када ћете то да признате, ви тамо више немате ништа – додао је он.

Вучић је рекао да све што смо могли да добијемо, испустили смо и изгубили захваљујући сопственој неодговорности.

ИЗВОР: ВЕСТИ

***

ФБР КОМЕНТАР:

Карикатура: Душан Петричић – БРИСЕЛСКИ ПОБЕДНИЦИ

*Академик проф.др Коста Чавошки – ВЕЛЕИЗДАЈА У ВИШЕСТРУКОМ ПОВРАТУ (видео)

—————

25.9.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. Проклета гњидо издајничка.
  Копиле шиптарско.
  Проклети били изроди Србски,проклето вам и семе и племе….

  Свиђа ми се

 2. „Само ви Срби, питање је дана када ћете то да признате, ви тамо више немате ништа – додао је он.“
  Како те није срамота да овако нешто изјавиш, ГЊИДО И ПРОКЛЕТИЊО ?
  Ваљда је у духу елементарног васпитања, око чега те твоја „два оца“ и мајка нису ничему научили, да изјавиш „Ми Срби“, јер си ТИ ПРОКЛЕТИЊО био ГЛАВНИ КАСАПИН черечења Србије.
  Одједном „Ми Срби“, а тебе у читовој тој причи нигде нема, мада те од саме твоје појаве НИКАД НИСАМ СМАТРАО СРБИНОМ, јер ни један Србин толико ПОКВАРЕН током читаве србске историје никад није био, па схватам да ТЕБЕ, ту међу Србима и не може бити.
  И чија је то заслуга?
  ТВОЈА И ТВОЈЕ ПРОКЛЕТЕ „ПОЛИТИКЕ“

  Liked by 1 person

 3. СВЕ ТИ ПРОКЛЕТО БИЛО МРЧО ОД КОЛЕВКЕ ДО ГРОБА КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ НА аветињу НОВАКОВИЋУ НЕМОЈ ЖИВОТА ТИ СТАВЉАТИ ШТА будала ЗБОРИ ШТО РЕЧЕ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ ЈА САМ СЕ рватима ТУКАО НА ДИНАРИ ПЛАШЉИВИ СУ КА ЗЕЧЕВИ ТАКО ЈЕ И ТАЈ ТЗВ ав ПЛАШЉИВ КА ЗЕЦ СРБИ НИЈЕСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВО МЕТОХИЈУ НИТИ БИЛО КОЈИ ДЕО ОТАЏБИНЕ ОД БОГА ТИ ЗДРАВЉЕ БРАТЕ МИОДРАЖЕ И ВАЗДА СРБОВАЛИ СССС

  Liked by 1 person