АКТУЕЛНО

АКЦИЈА 1 НоВа – Обавестите вашег владику и свештеника


Драги родитељи, и сви савесни и информисани грађани,

Покренули смо прву у низу акција информисања где сте управо ВИ позвани да урадите нешто за нашу децу и становништво.
Акција је замишљена тако да свако ко има штампач код куће ОДШТАМПА ДВОСТРАНО (А4 формат) бар један примерак и однесе га особи на коју летак гласи. Прва акција је везана за свештенство, будући да је морални и етички моменат примене вакцина неприхватљив. Позивамо све верујуће људе да однесу свом свештенику овај летак када га одштампају. Читање и подела летка другим особама је такође пожељна. (Да не кажу после да нису знали.)

НАГЛАШАВАМО ДА СУ СВЕ ЧИЊЕНИЦЕ ИЗНЕТЕ НА ЛЕТКУ – ПРОВЕРЉИВЕ и налазе се на документима чије референце су наведене. Значи, сви ти подаци су са званичних страница, објављених стручних радова и књига и према томе законски су потпуно легални.

Летак је бесплатан, сачињен непрофитно у циљу ширења сазнања о опасностима везаним за вакцинацију.

Умножавање и ширење се благосиља.

ИЗВОР: vakcinainfo.org

————

27.9.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Држава и министарство здравља су најодговорнији за присилно вакцинисање. Затим закони и министарство правде. Ако ови функционишу како треба у заштити грађана онда су фармамафија са докторима лобистима онемогућени у овом прљавом послу.
    Питамо се ко су ти носиоци државних и владиних функција који су кукавице у свом послу и коју погињу главу пред глобалистима?

    Свиђа ми се