АКТУЕЛНО

Двери: Тражимо хитну седницу Народне скупштине на тему КиМ


Двери најоштрије осуђују безобзирни напад сепаратистичких власти из Приштине на Србе и на комплекс Газиводе који представља српску државну имовину на окупираном Космету.

Данашњи догађаји, у којима су илегални органи у Приштини предузели акте насиља, представљају последицу повлачења државе Србије са Космета кроз неуставне Бриселске споразуме. Очигледно је да је Вучићево „Не дам Газиводе!“ представљало само део политичког фолклора овог режима, док са друге стране његови коалициони партнери Тачи и Харадинај повлаче потезе које данас видимо.

Двери позивају Владу Републике Србије и председника Републике да под хитно иницирају одржавање посебне седнице НС РС о Космету, затраже хитну седницу СБ ОУН, прогласе окупацију Космета и коначно предузму конкретне уставне кораке на заштити уставног поретка и Срба на Космету.

29.9.2018.
Информативна служба Двери

***

 

Све грађане занима одговор на питања која је Бошко Обрадовић упутио Влади

b758a149-a8c9-4f4c-8a69-d9a0f299d35a

Грађани ни овог последњег четвртка у месецу нису од Владе добили одговоре на важна питања већ још једну Пинк представу.

Председник Двери није добио прилику да постави ова важна питања:

 1. Да ли Влада Србије зна о чему преговара председник Србије Александар Вучић у Бриселу када је у питању Косово и Метохија? Да ли га је Влада овластила и која је преговарачка платформа Владе ако је има, пошто овде у Народној скупштини Председник није добио овлашћење да преговара нити је усвојена преговарачка платформа?
 2. Да ли ће Влада Србије демантовати јавно да су општине Прешево, Бујановац и Медвеђа предмет тајне трговине и замене нашег за наше, коју тренутно води Председник Србије под разним именима: разграничења, корекције граница, поделе Косова?
 3. Да ли је Влада Србије упозната са протестом мама и породиља 25. септембра и са катастрофалним ефектима закона о финансијској подршци породици са децом који дискриминише породиље? И када ће овај закон бити промењен? Не интересује нас нити један други одговор сем тачан датум када ће то урадити.
 4. Зашто Влада Србије продаје наша природна богатства: руде (пример РТБ Бор), пољопривредно земљиште (пример ПКБ) и речне токове (пример Стара Планина, Пирот и Књажевац)? Шта је следеће на распродаји: Комерцијална банка, ЕПС и Телеком? Хоћемо ли после тога имати било шта у овој држави у нашем власништву или ћемо сви бити робље код страног газде?
 5. Када ће Влада Србије пензионерима да врати све оно што им је одузето у последње четири године?
 6. Ко је министар културе у Влади Републике Србије, Владан Вукосављевић или Жељко Митровић? Зашто су председник Владе, министри одбране и полиције, као и челници РЕМ-а, стали на страну власника приватне ТВ, а не свог колеге министра?
 7. Да ли је истина да је СНС између два круга председничких избора 2012. године уплатио 246 милиона евра фирми које сад нема у АПРу а која је у ствари фирма Вучићевог кума Горана  Веселиновића и да ли ће неко одговарати за прање пара које СНС спроводи у изборним кампањама?

Информативна служба Двери
27.9.2018.

1 reply »

 1. Ова прича Бошка Обрадовића и његови поступци су ка некада скојевци.

  Када су биле барикаде,да се спречи онда ово што се сада дешава,Обрадовић није дао да чланови његове секте учествују на барикадама,јер му је тако наредио издајник православља и окорели екумениста,и окупатор епархије рашко призренске и косово метохијске.тј.јеретик,Теодосије…

  Молили смо Бошка да чланови изађу на барикаде,наравно,мени није могао нико да забрани…. и тада нас је у једном дану напустило око 25 чланова….

  Сада се буни,само да добије поене….све је лаж и превара…..сви радите за наше непријатеље,срам вас било…

  Како то да ни једном није изашао да подржи Јовану Стојковић….

  СКОЈЕВАЦ у новом оделу,а и не чучи му нешто,боље би му било да се врати опанцима и стаду….

  Свиђа ми се