АКТУЕЛНО

Агонија без краја – Кредити и дугови – Свака седма особа задужена (видео)


Миладин Ковачевић је директор Републичког завода за статистику и један од пет чланова Кабинета гувернера НБС-а… нажалост, наравно. Добро је знати да се сваки систем одржава управо на људима који су увек у паради, без обзира на то ко је на власти, ради чега је Извршна власт, у свакој држави, па и код нас, била тога свесна или не, увек у канџама таквог система (који јој наравно служи, али само и искључиво у интересу крупног капитала). Стварна власт су увек људи који беспоговорно, уз одсуство сваке етике, бране систем који само њих храни, док истовремено производи хиљаде гладних и обесправљених. Имајте то увек у виду. Само промена власти, без стварне промене начина избора представника, управљања и доношења одлука, а посебно циљева који се желе у једном друштву постићи је узалудно трошење друштвене енегрије“ – коментарисала је Јелена Павловић.

У ЕМИСИЈИ „ПОСЛЕ РУЧКА“: Милион грађана Србије је „на списку“ извршитеља! Да ли порески дуг застарева? Шта кад нам извршитељ закуца на врата?

​Гости:
Јелица Васић – Корисница кредита
Миладин Ковачевић – Економиста
Јелена Павловић – Адвокат ЦХФ Србије (Удружење за заштиту корисника банкарских услуга)
Иван Мијатов – Адвокат

Извор: TV Happy/ЦХФ Србија

4.10.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

    • Nije on pao sa neba, niti je dosao nepripremljen! On je jako dobro shvatio njegovu ulogu, sta da prica i kako da se ponasa! Treba da ga je sramota, obraz ko opanak, zar se ne stidi svoje dece! Ako su mu deca prosecne inteligencije, nakon ove emisije su mogla da shvate kakvu ulogu je njihov otac dobio od onih koji ga placaju! Ovaj narod nije glup!

      Свиђа ми се

  1. Svakoga dana se po dvojhica bankara u svetu samoubije jer nemogu ziveti sa teskim grehovima neispovedjenim.Ovaj Kovacevic je bio clan RIK a i direktno je ucestvovao u kradji milion glasova pa je zato nagradjen . Klasicna lopuza

    Свиђа ми се