АКТУЕЛНО

Српство је угрожено са свих страна, ми смо угрожени – а САНУ не реагује ни око чега!


Радио Сербона, 12.10.2018.

Емисија „Профилисање” бр.175.

Гост: проф др Милан Брдар
Аутор и водитељ: Томислав Црногорац

Проф. др Милан Брдар – Решили смо да проговоримо о урушавању српских националних институција – у том светлу о урушавању САНУ!

***

Најава конференције за новинаре:

Урушавање српских институција: случај САНУ

Прес Центар УНС

Пресс центар УНС-а (Кнез Михаилова бр. 6/III)
ЧЕТВРТАК, 18. октобар 2018. године у 12 часова

ТЕМА: „Урушавање српских институција: случај САНУ“

„У оквиру дугогодишњег, увелико видљивог процеса урушавања институција, последњи актуелни случај представља Српска академија наука са догађајима око актуелних избора нових чланова.

Сврха ове наше конференције је у томе да јавност упозна са чињеницама које сведоче да је ова врховна национална установа у дубокој и неповратној кризи и да упозори: уколико се нешто не предузме остаћемо и без ове институције или ћемо под њеним именом имати карикатуру недостојну националног достојанства и самопоштовања.

Учествују (уједно и организатори конференције):

– Проф. др Миодраг Стојковић
– проф. др Мирослав Николић
– Слободан Дивјак
– проф. др Милан Брдар
– проф. др Миленко Бодин

Група интелектуалаца“.

 

2 replies »

  1. ГОСПОДО ЈЕДИНО ЈЕ РЕШЕЊЕ ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА КАКВУ СМО ИМАЛИ ЗА ВРЕМЕ ГОСПОДИНА ЂЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА КОЈУ СУ СТВОРИЛИ СРБИ УЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ ДА СЕ СПАСИ устапког злочина У ТЗВ ндх СРБСКИ НАРОД ТАЈ ВЛАДИМИР КОСТИЋ ИЗ САНУ ЈЕ масон И југословен ПРОБЛЕМ ЈЕ ТРЕБА РЕЋИ ИЗМЕДЂУСРБА КОЈИ СРБУЈУ И ОНИХ КОЈИ ШИРЕ југословенство ОД 1918 ГОДИНЕ А САД СЕ КРИЈУ ПОД ТЗВ еу ОДНОСНО комунистичком петокраком ИСТА ЈЕ ТА шугава еу И комунистичка југославија САМО СУ ИМ ДРУКЧИЈЕ БОЈЕ ПРЕСКАЧЕ ТУ И БРДАР НЕКЕ СТВАРИ ТРЕБА РЕЋИ ДА АКО ИМАМО СРБИЈАНСКУ ОПОЗИЦИЈУ ДА СЕ ПОНИШТИ ТЗВ ЗАБРАНА СРБА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ КОЈЕ СУ ЗАБРАНИЛИ комунисти НАЗВАНИ партизани НА КОСОВО МЕТОХИЈУ 1945 ТО ЈЕ ШТО СЕ ПОЛИТИКЕ ТИЧЕ И ТУЖИТИ ватикан ЗА НЕВИДЂЕЊЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРБСКИМ РОДОМ КРОЗ ВЕКОВЕ А ПОСЕБНО ОД 1914 ДО ДАНА ДАНАШЊЕГ СРБЕ СУ ВЕШАЛИ ОО МАЧВИ 1914 А САД ЗВАНИЧНИ БЕОГРАД СЕ ПОЗИВА НА ТЗВ државу рватску СРБСКА ДАЛМАЦИЈА НИЈЕ НИКАДА БУЛА ПОД вратима ВЕЋ СРБИЈА А КРАЉ НИКОЛА ПЕТРОВИЋ НИЈЕ ДАО ДА СЕ НАПРАВИ ПУТ ДО ПЕЋИ КРОЗ ВАСОЈЕВИЋЕ СРБСКИ ОБРАЗ ОДБРАНИ СЕРДАР ЈАНКО ВУКОТИЋ И ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА ПАВЛЕ ЂУРИШИЋ ТЕ ПУКОВНИК ВАЈО СТАНИШИЋ МАЈОР ЂОРДЂЕ ЛАШИЋ МОГАО БИ ПИСАТИ ТРИ ДАНА АЛИ ОВО ЈЕ ДОСТА ДА ЕАЗБИЈЕМО комунисте и фашисте ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

    Свиђа ми се

  2. СРБСТВО ЈЕ СВЕДЕНО НА СРБИЈАНСТВО ПО НАРЕДБИ берлинског конгреса 1878 НА ПЕТРОВДАН ЊЕГОШ ЈЕ РЕКАО СВЕ ГРДНА ЉУДСКА РАЗВАЛИНА ПОЗДРАВЉАМ МОГ БРАТА ИЗ СРБСКЕ ЗЕТЕ ВЕСЕЛИНА ЂУРЕТИЋА ДРУГОГ СРБСКОГ ЊЕГОША СССС

    Свиђа ми се