АКТУЕЛНО

САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ПОКРЕТА „ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ“ – Режими се смењују, а држава остаје свима нама чији су се дедови за њу борили


Поштовани саборци, браћо и сестре, после краткотрајног предаха настављамо са активностима које, у разним прелазним формама, обављамо преко три године.

Борба за необавезну вакцинацију, за слободу избора приликом медицинских интервенција, борба за очување родитељских права и традиционалне породице, борба против увођења хомосексуалне идеологије у школе и последично омогућавање сексуалним мањинама да ступају у брак и усвајају децу, борба против прекомерних овлашћења центара за социјални рад по питању деце, борба против друштвеног инжињеринга који обављају (не)владине организације, поверенице за равноправност и остали бесмислени и штеточински апарат који се плаћа нашим новцем, борба против „извоза“ деце у иностранство на усвајања, биле си у остале теме којима ћемо се бавити уз нове изазове увођења еутаназије, подразумеваног донаторства органа, „банки сперми“, сурогат материнства и осталих западних „вредности“ које се присилно намећу нашем већински православном и традиционално оријентисаном народу, а усмерене су на разарање породице као основне ћелије сваког, па и нашег српског друштва.

Актуелна ситуација око мигрантске кризе постаје све алармантнија, а понашање актера ове спонзорисане инвазије сваким даном све охолије и безобзирније према домаћем становништву, како у Европи, тако и у Србији.

По питању високе политике, наш став је јасан и уписан је у Уставу Републике Србије – Косово и Метохија је Србија.

Није време за разочарања и дефетизам. Време је за опстанак и зато оставимо личне замерке, примедбе, ситне пакости и наслађивања. Наш Покрет, иако млад и политички неискусан, избегао је да буде део шибицарских поткусуривања, а можда и већих обавештајних игара. Зато поручујемо свима у земљи и ван ње- ми јесмо против погрешних одлука актуелне власти и антинационалне политике ко год да је спроводи, али нисмо и никада нећемо бити против сопствене државе.

Режими се смењују, а држава остаје свима нама чији су се дедови за њу борили. Како ћемо то ми чинити, обнародоваћемо до краја године на великој Скупштини Покрета. МЕЊАЊЕ НАКАРАДНОГ СИСТЕМА ПОЧИЊЕ!

У Београду, 27.10.2018.

Председник Покрета Живим за Србију Јована Стојковић

————

27.10.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Подржавам ваш програм и жеље. верујући да је у њему и борба за опстанак ћирилице, ако у вашем програму тога нема, онда су ваше жеље бесмислене. Поздрав! Сава.

    Свиђа ми се

  2. ПОДРЖАВАМ СВАКУ РЕЧ ИЗГОВОРЕНУ СЕСТРО ЈОВАНКА НЕГО ИМАМО ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ОНА У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ брнабић ЈЕ НАЈАВИЛА ДА ЋЕ ДА МЕЊА СРБИЈАНСКИ УСТАВ ЈЕДНО ПИТАЊЕ ДА ЛИ ОСИМ БРАТА СРЂАНА НОГО НЕМА НИКО ДРУГИ ДА ПОСТАВИ ПИТАЊЕ ВИДИМ РАДИКАЛИ ЋУТЕ И ОСТАЛИ НАМЕРНО САМ ТО РЕКАО ЈЕР СРБИ И СРБИЈА СУ ЗА ЦАРСТВО ДУШАНОВО И ТАЈ ИЗ СКУПШТИНЕ издајнички смрад ТРЕБА УГАПСИТИ ЕВО ПОСТАВИЋУ ЈАВНО ПИТАЊЕ МОЖЕ ЛИ НЕКИ СРБИН КОЈИ ЈЕ ПРОТИВ ТЗВ ндх ДА БУДЕ У СЕРБИНОВУ загребу НАРОДНИ ПОСЛАНИК ОСИМ издајника МИЛОРАДА ПУПОВЦА ПО КОЈЕМ ЗАКОНУ ПАРАГРАФУ МОЖЕ НЕКА усташкиња ДА ЗАГОВАРА ИЗМЕНУ УСТАВА ЂЕ СЕ СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈА ПОКЛАЊА шиптарима МОЈЕ ВАЗДА МОЛИТВЕ БОГУ И СВЕТОМ ОЦУ ВАСИЛИЈУ ОСТРОШКОМ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ЗА ОЧУВАЊЕ ПРА ПА ПРА ЂЕДОВСКЕ ЗЕМЉЕ КОСОВА МЕТОХИЈЕ МИСЛИМ ОД КАКО ЈЕ СВЕТА И ВЕКА КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРБИЈА НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ПОЗДРАВ БРАЋИ И СЕСТРАМА КОЈИ СРБУЈУ КА И ЈА ДОГОДИНЕ У СКАДРУ ПРИЗРЕНУ КНИНУ СССС

    Свиђа ми се