АКТУЕЛНО

Сале Коларевић: МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА И ВАКЦИНЕ 


У Србији на неуролошким клиникама, родити мечку лакше је него дијагностиковати Мултипла склерозу. Дотле могу тешко болног пацијента прогласити хипохондаром, па га послати код психијатра… еда би му психијатар „објаснио“ да му „није ништа“. Затим, када се на крају и установи примарна мултипла склероза, пацијент бива остављен на цедилу немајући да му препишу одговарајућу терапију која га води ка излечењу. Наравно, званична наука каже да се једном оштећени мијелински омотач нервних ћелија не може више обновити.

Опасно ауто-имуно оболење, мултипла склероза (МС) је оштећење мијелинског омотача ЦНС-а и ПНС-а. У случају примарне МС, до демијелинизације долази услед поремећаја метаболичких процеса у организму и поремећаја метаболизма неких минерала (Fe и других).
Деценијама нам пуне главу да је реч о оболењу које је узроковано пренаталном генетском мутацијом и модификацијом…

А оно, испоставило се – вакцине! 

Из линка у објави са званичне странице др Јоване Стојковић видимо да је научно доказива узрочно-последична веза између вакцине против хепатитиса-Б и МС-а.
И вакцина против МС-а се „проналази“… па искуство показује да ни то не може дати жељене резултате.
Ипак, највећи је злочин према оболелима од (примарне и секундарне) МС то што им преписују неделотворну терапију (баш у складу са принципима конвенционалне медицине), и муче их додатно јер је законом ЗАБРАЊЕН једини проверено делотворан ЛЕК за ову страшну прогресивну болест – НадЛек – уље цветова Канабиса. Реч је о уљу са високим садржајем ТХЦ-а. Мада, и уље цвета конопље (канабиса) са ниским садржајем ТХЦ-а, тзв. ЦБД уље, показује извесне резултате у заустављању демијелинских процеса у организму. Прича се да ЦБД уље може и обновити оштећени мијелин, али лично у те приче не верујем.

Све у свему, ЦБД уље не сматрам за Надлек већ само за Лек. Док, кортикостероиде, којима се истина привремено заустављају запаљенски процеси на мијелинском омотачу, и који истина само одлажу оно неизбежно, њих не сматрам ни Леком… само леком алопатске (тј. конвенционалне) медицине која угл. санира симптоме а не отклања узрок. А узрок свакако лежи (и) у нарушавању ауто-имуног система, што се постиже присилним пелцовањем, тј. присилном деимунизацијом коју еуфемистички зову „имунизација“.
Системски нас лажу о многим битним животним стварима, само да би се од људи сакрило сазнање о делотворном леку за неке тзв. неизлечиве болести. МС је једна од тих прoфитабилних „неизличивих“ болести. У прилог медицинској завери иде школска доктрина по којој једном оштећени мијелински омотач не може више да се обнови. Непосредна сведочанства бивших пацијената од примарне МС, излечених ТХЦ уљем (!), говоре управо супротно. Јасно је да кортикостероиди, хипербаричка комора, негде и „Лоренцово“ уље, затим витамин „Ц“, неки витамини групе „Б“… и остало, као конвенционалне методе лечења од примарне МС, имају улогу само да -како рекосмо – одлажу оно што је неизбежно. А то неизбежно је поринуће у секундарну МС.
Болест најчешће отпочиње у постпубертетском узрасту. У новије време и код старијих особа отпочиње, у 30-ој, 35-ој или чак и касније. И то није случајно. Знамо да се вакцине пројектују тако да на дугорочно буду узрочници болести, да би се јако тешко могла доказати узрочно-последична веза између вакцинације и болести.

Вакцине, заиста, већ јесу оружје за масовно уништење!

Леонтина Јовановић:

„O MS-u i načinu lečenja možete dosta naučiti na sajtu Nenada Rosa. Vakcinacija postoji samo u svrhu urušavanja imunog sistema, bojim se da će biti prekasno kad dovoljan broj ljudi ovo shvati.
Kroz vakcine je moguće i čipovati ljude.“Линк:

. 2014; 60(2-3): 219–225.
Published online 2014 Nov 14. doi:  [10.1007/s12026-014-8574-4]
PMCID: PMC4266455
PMID: 25395338

Evolution of multiple sclerosis in France since the beginning of hepatitis B vaccination

Abstract

Since the implementation of the mass vaccination campaign against hepatitis B in France, the appearance of multiple sclerosis, sometimes occurring in the aftermath of vaccinations, led to the publication of epidemiological international studies. This was also justified by the sharp increase in the annual incidence of multiple sclerosis reported to the French health insurance in the mid-1990s. Almost 20 years later, a retrospective reflection can be sketched from these official data and also from the national pharmacovigilance agency. Statistical data from these latter sources seem to show a significant correlation between the number of hepatitis B vaccinations performed and the declaration to the pharmacovigilance of multiple sclerosis occurring between 1 and 2 years later. The application of the Hill’s criteria to these data indicates that the correlation between hepatitis B vaccine and multiple sclerosis may be causal.

Keywords: Hepatitis B vaccine, Multiple sclerosis, Demyelinating disease, Pharmacovigilance, Vaccine adverse events

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4266455/?fbclid=IwAR3oHjMWA7EuTJL0iO7_DEzVGOiCUtgODiv5qo8ocb2EwtOTU673AOsKPBo

Сале Коларевић

2.11.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић