АКТУЕЛНО

Проф. Зоран Буљугић – Србија је обећана МИГРАНТИМА


HelmCast 09.11.2018.

Професор Зоран Буљугић поводом смрти петнаестогодишње девојчице предозирањем наводи да школе нису криве већ да родитељи морају пратити децу и видети са ким са та деца друже. Такође каже да је школски полицајац надлежан за оно што се дешава у школи а не око школе. Проблем настаје ван школе, поготово на ноћним журкама. На светском тржишту на првом месту је дрога, и ту се обрће велики новац. Данас су дроге много јефтиније и, сходно томе, много приступачније због чега је потребно да се више ради на информисању ученика и родитеља о штетности и последицама употребе дрога.

Осврћући се на мигрантску кризу, Зоран Буљугић наводи да смо ми колонизовани од стране Америке и Брисела, да су влада и скупштина ништа друго до извршиоци наредба које долазе споља. И ако је Србија кандидат за ЕУ, вероватно никад нећемо ни ући у ЕУ и да на нас гледају као потенцијал да примимо мигранте, поготово јер се очекује још један налет миграната који ће кренути из Турске.

Буљугић каже да је профил миграната такав да ће тешко остати на селима, јер они желе да живе по градовима, што је додатни проблем за Србију ако их примимо. Немачка и делови Западне европе играју на карту да задрже мигранте интелектуалце, а да на Балкан пошаљу људе сумњивог морала.

Професор Зоран Буљугић наводи да је циљ глобализма још давно зацртан кроз масонерију, тежња ка томе да се укину расе, нације, традиције и религије да настане нека сива зона са једном религијом. Код нас то почиње кроз екуменизам а крајњи циљ је религија Новог доба и једна светска влада. Тако да ни једна земља на овој планети није заштићена од тог пројекта.

На питање око Сулејман Угљанина и његове изјаве да се Рашка област илити Санџак, како га називају муслимани, мора ослободити од Србије, професор Буљугић каже да га не чуди та изјава у окупираној Србији јер иако Угљаним самом том изјавом крши устав неће бити ухапшен од стране марионетске владе Србије.

Професор Зоран Буљугић се осврће и на питање пројекта велике Албаније, што је био Аустро-Угарски пројекат који је пропао након првог Светског рата, али да данас исти тај пројекат покушава да оживи Немачка.

Цео прилог и шта је све још рекао Зоран Буљугић можете видети у видеу ХелмКаст  продукције.

3 replies »

  1. Ма шта ће да задржи „мигранте“ у Србији? Па нису они пошли да раде и да се муче, већ да лепо живе, по могућности од социјалне помоћи. Јел су нам пре 10 година истоварили овде вагоне Цигана – па где су сад ти Цигани? – вратили се на Запад, а што и не би: њима је кућа тамо где је боље. Тако ће се десити и са „мигрантима“ – биће овде док буде бесплатно, кад буде требало нешто да се ради – спаковаће се, па у топлије крајеве.

    Свиђа ми се

  2. АЛЕКСАНДАР КАРАНОВИЋ ЈЕ СРБИН НИЈЕ УОПШТЕ ГРК ОН ЈЕ ЧОВЕК БИЈО СРБИН СРБИМА ЈЕ УКРАДЕНА ИСТИНИТА ИСТОРИЈА ПРВИ ЈЕ ТО ДОКАЗАО МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ ПА ПОСЛЕ ЊЕГА ОЛГА ЛУКОВИЋ ПЈАНОВИЋ ЈОВАН ДЕРЕТИЋ СЛОБОДАН ЈАРЧЕВИЋ ВЕСНА ПЕШИЋ ИТД СССС

    Свиђа ми се