АКТУЕЛНО

СРАМОТА – ЈУТЈУБ БЛОКИРАО СРПСКОГ ПРОФЕСОРА само зато што је говорио о Косову! (видео)


Само зато што је народ Србије и све Србе, ма где живели у свету, позвао на данашњи протест у 16 часова испред Скупштине Србије, професор Београдског универзитета и доктор историјских наука, Милош Ковић, је цензурисан од стране Јутјуба.

На тај начин се и ова друштвена мрежа придружила медијској цензури коју у Србији спроводи актуелни режим СНС-СПС, на челу са Александром Вучићем и Ивицом Дачићем.

Наиме, гостујући у емисији „Интервју”, медијске куће „Центар”, коју води и уређује гл.одг. уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић, проф. Ковић је позвао гледаоце да дођу на патриоски скуп, на коме ће и он да говори, а који се одржава као подршка ставовима Сабора Српске православне цркве о Косову и Метохији уз опомену српским властима  да је Србија јединаствена и  да је недопустиво, под било којим условима, давање столице шиптарским окупаторима из Приштине, односно чланство у УН.

Овај скуп, као и претходни Видовдански протест испред Скупштине Србије, када се 28. јуна ове године, по највећој киши, окупило око 5 хиљада родољуба из свих српских крајева,  организују Народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, са ратним ветеранима и низом родољубивих удружења и покрета који се боре за породичне вредности, предвођени др Јованом Стојковић.

Позив, др Ковића, као што се може видети у видео клипу горе, током интервјуа је дат гледаоцима кроз академску форму у пристојном и мирном тону, а током самог интервју српски научник у ниједном тренутку није користио нити непримерене речи нити се повишеним тоном обраћао водитељу и гледаоцима нити је оштрим, грубим речима нападао представнике власти или било коју групу или организацију с којима се политички не слаже.

Међутим, када је већ видео клип погледало, за само 24 сата око 20 хиљада људи, прво је Јутјуб обавести администраторе „Центра”, да због непримереног садржаја привремено обустављено приказивање реклама током интервјуа др Ковића, што је имало за последицу да је у року од пола сата три пута смањена гледаност видео клипа са њим – са око 600 људи који га гледа у периоду последњих 60 минута пала је гледаност на 220. То се десило јер је Јутјуб стриктно смањио поделу овог интервју другим корисницима на својој мрежи.

Да би данас ујутру, обавестио наново администраторе „Центра” да су са видео клипа интервјуа „У ЦЕНТАР Милош Ковић Сви на протест испред Скупштине Србије!”, трајно уклоњене рекламе, пошто је цитирамо, „садржај идентификован као неприкладан за већину оглашавача – потврђено ручним прегледом.” Ово је имало за последицу да је моментално видео клипу гледаност пала за 100%, односно да у огромном проценту га само могу пронаћи и гледати они људи који до њега дођу споља – преко разних портала, друштвених мрежа и слично.

Све ово, у вези блокада интервјуа др Ковића на Jутјубу само показује колико је Србија окупирана од стране глобалистичких елита и режима СНС-СПС који се боји да чује глас народа, када је у питању јужна српска покрајина, Косово и Метохија, те колико је значајно да се што више народа данас окупи испред Скупштине Србије, у 16 часова.

На скупу говоре, осим др Милоша Ковића, др Јована Стојковић (Живим за Србију), Дамњан Кнежевић (Нема предаје Косова и Метохије), ратни ветерани, Дејан Петар Златановић (Србин.инфо) а родољубиве песме ће певати „Србски православни појци”.

Дођите, да нас буде што више, да јасно свету и режиму кажемо да је Косово срце Србије!; и да на тај начин разбијемо медијски мрак који се надвио над Србијом.

Извор: Србин.инфо

———-

18.11.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

 1. Очигледно многи не разумеју како Јутуб функционише а поготово како се врши рекламирање.
  Сваки оглашивач има профил пожељене публике до које жели да стигне а пружалац услуге оглашавања мора клијенту да обезбеди да добије највише за новац који је дао. Надлежни администратор је проценио да овај видео не да не гађа циљану публику већ је можда и иритира. Замислите да је потенцијалан оглашивач фирма иза које стоје људи из блиског окружења АВ или СНСовци. Испало би да Вучић финансира излагање Ковића.
  А што се тиче блокирања само треба покренути процедуру пријава неприкладног садржаја и врло брзо дотични видео нестаје из аутоматске понуде.
  Пар пута се то десило и прилозима где је говорио АВ. Није чак ни тешко ако се хоће. Једина је цака у организацији да би се обезбедило што више пријава неприкладних садржаја.
  А и када чујем овакве жалопојке посумњам да је патриотски мотив на интернету да се заради од рекламе а не да се нешто и уради.
  Дешава се то и другим каналима чак и чешће али мудро ћуте да не би кварили утисак.

  Свиђа ми се