КМ Новине

ТЕРОР НА КиМ: Александар Ћурић брутално пребијен, крв у близини зграде где је ухапшен!


25. новембар 2018. КМ Новине

Да су крвници, сакривени иза униформе РОСУ, били брутални доказују и трагови. Он је велики борац за правду и за српство.

Фото: Илустрација

Један од четворице Срба који су у петак рано ујутру ухапшени у северном делу Косовске Митровице, јесте и Александар Ћурић звани ЋуреОн је, према досад доступним информацијама из притворског центра у Приштини, током самог хапшења, али и касније, брутално претучен, са видљивим повредама по глави и телу. Да су крвници, сакривени иза униформе РОСУ, били брутални доказују и трагови крви који су уочени у близини зграде где је ухапшен, преносе „Новости”.

У стану у Сутјеској улици, у којем Ћурић живи са оболелим оцем, у суботу није било никог. Од комшија сазнајемо да је вест о његовом хапшењу тешко погодила његову сестру Ему, а додатно је погоршала и здравствено стање његовог оца.

Ћуре, како га сви у Косовској Митровици зову, осумњичен је за ометање акције специјалне јединице Косовске полиције. Они који га добро познају кажу, за „Новости”, да је готово сигурно да је он реаговао срцем.

Александар Ћурић

– Он је велики борац за правду и за српство и сигурно га је кукавичка акција РОСУ полиције, изведена у цик зоре, натерала да им се голорук супротстави. Његово храбро срце није могло да издржи да гледа како десетоструко бројнији и до зуба наоружани специјалци брутално хапсе и одводе Драгишу Марковића – каже један од познаника пребијеног Ћурића.

Истичу да је готово увек био са својим суграђанима, када су се на главном мосту на Ибру водиле борбе против насилног уласка Албанаца у северни део града.


Извор: КМ Новине

1 reply »

  1. БРАТЕ НЕК БОГ И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ВАЗДА БУДЕ У ПОМОЋИ ДА ПОБЕДИШ ТЕ шиптарске терористе А НЕК И ДАЉЕ НАИВНИ СРБИ КУПУЈУ ХЉЕБ КОД шиптара ЧОЕКА НЕ ЗНАМ АЛИ КА БРАТ СРБИН ЗА СРБИЈУ И СРБСТВО ЖЕЛИМ ДА ТАЈ НЕВИНИ БРАТ И ЧОЕК ШТО ПРЕ БУДЕ НА СЛОБОДИ НЕК ТЕ БРАТЕ СРБИНЕ ЧУВА БОЖЈИ ВОЈВОДА ЗАШТИТНИК СВЕТИ АРХАНДЂЕО МИХАИЛО ДРМНИ ТОМ САБЉОМ ПО душманима И ТРГНИ СВОЈ МАЧ ПРЕТВОРИ СВЕ ТЕ ДОЛЕ У КРВ ТУГУ СУЗЕ И ПЛАЧЕ СА БЕЛОМ КАПОМ КОЈИ НОСЕ кече

    Свиђа ми се