АКТУЕЛНО

Вук Јеремић: Вучић се спрема да призна Косово! Селаковић и Ђурић (тајно?) преговарају са Приштином о померању административне линије!


Председник Народне партије и један од лидера Савеза за Србију изнео је жестоке оптужбе на рачун СНС и Александра Вучића тврдећи да, упркос противљењу грађана Србије, наставља преговоре са Приштином о разграничењу и уласку тзв. Косова у УН.

Вук Јеремић (Фото: Јутјуб)

Јеремић је у емисији “Минут до 12” рекао да функционери СНС Никола Селаковић и Марко Ђурић воде директне преговоре о померању административне линије која би након потписивања споразума постала државна граница.

– Meне обесхрабрује чињеница да о било чему та два човека преговарају, а камоли о питању од тако велике важности – рекао је он.

Јермић је објаснио да ће Ана Брнабић добити задатак да потпише тај споразум по коме ће се Србија обавезати да неће спречавати улазак КиМ у међународне институције. Он тврди да Вучић неће да ово питање изнесе на референдум, већ ће пре његовог потписивања расписати изборе-

– Расписаће парламентарне изборе и рећи да “уколико ја и СНС добијемо мандат грађана потписаћемо документ који ће гарантовати трајни мир на Балкану – ако гласате за нас биће мир, а ако не гласате за нас избиће рат како не гласате избиће рат” – рекао је Јеремић.

Он је у емисији изнео бројне оптужбе због трговине оружја са Саудијском Арабијом и помоћи српских приватних фирми геноциду над Јеменом, куповином авина Владе Србије, контроли медија итд.