АКТУЕЛНО

Бошко Обрадовић: Председник СНС би морао на хитан преглед и да му се озбиљно стручно помогне


Јучерашња емисија Око је још један прилог за најављену изложбу „Стазама лажи и обмане Александра Вучића“. Ми не стижемо све ни да забележимо, колико он стиже да лаже.

Примера ради, ко нормалан може да изјави да је Бошко Обрадовић служио за заташкавање убиства Ранка Панића? Нити сам икада био на власти нити на било којој функцији да бих могао да заташкавам било чије убиство, нити то има икаквог смисла, посебно у случају Ранка Панића са којим сам био на истој страни на истом митингу на коме је изгубио живот од полицијских батинаша на чијем челу је био садашњи Вучићев најближи коалициони партнер Ивица Дачић. Управо оваквим изјавама и лажима Вучић ствара атмосферу мржње у којој се дешава да неко пребије једног од лидера опозиције.

Како измишља, лаже и клевета у овом случају – тако Вучић лаже у свим приликама, и ту је заиста највећи у српској историји. Он је највећи лажов и преварант у политичкој историји Србије.

Председник СНС би морао на хитан преглед и да му се озбиљно стручно помогне, а не да сам себи преписује терапију у виду свакодневних телевизијских монолога од два сата.

И још једна важна ствар: Вучић каже да зна да народ жели статус кво на КиМ, али је то по њему немогуће. Пошто он сматра да је немогуће, нека поднесе оставку да Србију воде они који желе да слушају народ и боре се за очување КиМ у саставу Србије.

Инфо служба Двери
27.11.2018.

***

Српски покрет ДВЕРИ, 26.11.2018.

Ванредна конференција за новинаре Бошка Обрадовића