АКТУЕЛНО

СНП НАШИ: Шеф политичког крила мафије je Александар Вучић!


ФБ Иван Ивановић
27.11.2018.

У договору са Тачијем и Харадинајем, Вучић подиже тензије на Косову и најављује постављање барикада. То је увод у разграничење које издајник најављује и које ће спровести криминалци који се већ годинама обрачунавају са свим противницима СНС-а. Шеф политичког крила мафије Александар Вучић!

***

ВУЧИЋ ШТИТИ МАФИЈУ – Милану Радоичићу је место у затвору!

26.11.2018. САОПШТЕЊА СНП НАШИ

СНП “Наши” већ месецима тврди да се криминална група са Косова и Метохије на челу са Звонком Веселиновићем и Миланом Радоичићем налази под директном контролом Александра Вучића.

О томе најбоље сведочи да се доказани криминалац од којег Срби на Косову више страхују него од Тачија и Харадинаја обраћа јавности писмом и то на државној телевизији РТС.

Коме је толико битан Милан Радоичић да има то право да се његове лажи читају на државној телевизији и у којима нам објашњава да он није убио Оливера Ивановића, а Приштина жели да га уклони зато што знају да је са његовим пријатељима и браћом један од ретких који је спреман да им се супротстави у њиховој намери да згазе и освоје север Косова и Метохије и покоре српски народ.

СНП “Наши” поставља питање ко су та “браћа и пријатељи” Милана Радоичића који се “супротстављају” Приштини?

Александре Вучићу можете ли нам одговорити да то нису којим случајем криминалци и нарко дилери са Косова и Метохије са којима ТИ сарађујеш и преко којих уцењујеш и малтретираш Србе како би гласали на лажним шиптарским изборима за “Српску листу” и за СНС?

Да ли су то “браћа и пријатељи” који пале аутомобиле твојим политичким противницима као и просторије покрета Отаџбина који се противе твојој издаји?

Да ли су то “браћа и пријатељи” који бацају бомбе на куће свима који им стану на пут, који се баве криминалном, шверцом дроге и који сарађују са шиптарском мафијом и политичарима?

СНП “Наши” тврди да су то баш та браћа и пријатељи, а да си ти Александре Вучићу њихов шеф и да си за сва дешавања на Косову и Метохији лично ти одговоран.

Милану Радоичићу је место у затвору, баш као и Звонку Веселиновићу нарко дилеру који ти ради путеве, Александре Вучићу.

Неће проћи још много времена, када ћеш и ти и читава твоја криминална дружина бити у затвору због велеиздаје и криминала.

Александре Вучићу.

Информативна служба
СНП “Наши”