АКТУЕЛНО

Иван Ивановић, СНП Наши: Европска унија је у суноврату, ово је слом Вучићеве политике


Српски Колектив 03.12.2018.

Председник покрета Наши – Иван Ивановић, коментарише најновију вест о отказивању најављене посете председника Француске Макрона Србији.

„У овом моменту, свако потписивање тог споразума са Приштином или било какво разграничење би био чин отворене издаје. Ја заиста не видим разлог да се сада подлегне таквим притисцима тих политичара са запада који су практично затрпани проблемима у својим земљама. Политика 2018. године није иста као политика која је вођена 2012. године. Значи, време је да дође до великог заокрета у српској спољној политици.

Е сад, Александар Вучић, који је доведен на власт на крилима те евроунијатске либералне опције, највероватније да нема храбрости да им се окрене јер због тога зна се како се пролази, тако да у Србији, како буде време пролазило, видећемо да је Европска унија у суноврату, и да је време да дођу праве патриоте… и које су доказане у свом раду. То је једини начин да дође до истинског ослобођења Србије.“

Аутор и водитељ емисије: Драган Филиповић

***

У договору са Вучићем Томислав Николић прави лажну проруску странку!

Информативна служба
СНП “Наши”, 3.12.2018

СНП “Наши” дошао је до података из врха СНС-а да Александар Вучић као  најновију обману бирача спрема формирање лажне проруске странке на челу са Томиславом Николићем.

Александар Вучић ради убрзано на формирању што већег броја лажних патриотских странака и покрета како би се гласови бирача што више расипали, али до сада нико није успео да окупи око себе значајан број бирача.

Томислав Николић у јавности је често представљан као руски човек, па је зато и логично зашто је Томислав Николић играч који би требао да покупи гро гласова   бирача који се  се разочарали у Вучића.

Лажна патриотска странка коју ће формирати Томислав Николић имаће као главни циљ да да Вучићу подршку приликом издаје Косова и Метохије, која се увелико спрема од стране председника Србије и читавог државног апарата.

СНП “Наши” упозоравају грађане да не наседају на Вучићева подметања, јер је и Томислав Николић идентичан издајник као и Вучић, а њихов долазак на власт обележило је потписивање  Бриселског споразума, укидање српских институција на Косову и Метохији и обрачун са свим патриотским странкама и организацијама.

1 reply »