АКТУЕЛНО

Посланик Николић: А о чему би требало да разговарамо? Mинистре, Србија се налази у ванредном стању!


– А о чему би требало да разговарамо? Па о томе што се Србија налази у ванредном стању. У ванредном стању се налази сада и Парламент! Ви сте до тога довели јер нам не дате да говоримо о ономе о чему имамо право да говоримо!

– Радници се налазе у ванредном стању! Гледају како да први у месецу дође 10 дана раније, како да месец има мање дана да би издржали са својом платом.

– Пензионери се налазе у ванредном стању! Довели сте их до егзистенцијалне борбе. Нема речи о томе да им се врати оно што им је отето, десетине и стотине хиљада динара.  /…/

– Министре, по званичним подацима ОЕЦД-а 100 000 годишње у последњих 6 година је напустило Србију, 40 000 људи више умре него што се роди, (значи) 140 000 људи годишње јер мање од Србији. За 6 година колико сте на власти 840 000 људи нема у Србији, или је отишло или није више живо. То је тај проценат од 25%-11%! То је срамота да разговарате да сте запослили људе!

Млади људи данас морају да клекну, да обуку бели шушкавац, да узму сендвич, у аутобус… па циркус у обиласку по Србији… Да тапшу на митинзима… То је данас будућност за младе људе. 

О томе треба да разговарамо. И разговарали бисмо да имамо прилике! Ово је наш протест! Имамо право да стојимо овде! Имамо право да разговарамо о томе!

Одговорите на ова питања! Укључите се у расправу! Одблокирајте парламент! Одблокирајте друштво!

ФБ Дејан Николић, посланик ДС
4.12.2018.

4 replies »

  1. Sta reci a ne zaplakati,cirkus od strane korumpirane i Bezbozne vlasti a opozicija bre izadjite ispred tuzilastva i trazite da rade svoj posao da izdaju nalog za hapsenje VELIKOIZDAJNIKA!!!

    Свиђа ми се