АКТУЕЛНО

Немачка: „ДОШЛИ СУ КАО ИЗБЕГЛИЦЕ А ПОТОМ РАШИРИЛИ СТРАХ И НАСИЉЕ У ГРАДОВИМА“


У Србији би требало да постоји бар блага доза забринутости што се у скоро свим западним земљама ЕУ води кампања против намера њихових влада да потпишу „документ у Маракешу“ о насељавању миграната. Изгледа да само у окупираној Србији „власти“ немају тај проблем… Нема реакције ни интелектуалног дела јавног мњења, нити политичких партија или родољуба… Опет ћемо, по свему судећи до сада, дочекати неспремни реализацију и овог плана разбијања и уништавања Србије и србског народа…

***

Немачки лист Koop Verlag је описао садашње стање у Немачкој у тексту под насловом „Немачка у раљама арапског клана“ (Deutschland im Würgegriff der Araber-Clans), са објашњењем да су мигранти дошли као избеглице а онда „преузели за себе“ одређена „права“ да „шире насиље и страх међу становницима“ градова широм Немачке. Поред сагледавања стања, грађани су највише „љути“ на Ангелу Меркел и њену „политику“ сматрају кривом за садашњу ситуацију. У наставку је превод који смо добили од једног читаоца СРБског ФБРепортера. 

„НЕМАЧКА У РАЉАМА АРАПСКОГ КЛАНА“

Дошли су као избеглице, сада по градовима шире страх и насиље.

Реч је о криминалним арапским клановима, који су немачку државу, омекшану током година, препознали као лак плен, а безбедносни органи суочавају са озбиљним проблемима.

О Ангели Меркел ће у књигама историје стајати и један цитат, који би у свакој функционалној демократији изазвало јавну индигнацију и крај каријере канцеларке. “Свеједно ми је(баш ме брига) да ли сам крива за навирање(најезду) избеглица. Сада су ту.“

Ова скандалозна реченица изговорена је, како је познато, у септембру 2015. на једној седници фракције Уније (CDU). Притом ово политичко откривење није чак ни изоловани случај, већ наставак једне катастрофалне миграционе политике која траје већ деценијама.

Средином новембра 2018. године, влада наследница(новоизабрана влада) је почела да сређује деценијама дуге пропусте и да садгледава прву слику стања криминалних кланова и то објављује. За ову ситуацију одговорна је Национална канцеларија криминалистичке полиције (LKA), и ту главни извршни криминалистички директор Thomas Jungbluth.
LKA-ов стручњак за банде, који је раније преспавао појаву и ширење криминалних рокерских клубова у Северној Рајни-Вестфалији, сада је обавестио јавност да само по Северној Рајни-Вестфалији хара педесет криминалних кланова. Снага чланова ових мафијашких породица већ је досегла петоцифрени број.

Да ли се при том ради о 10.000 чланова криминалног клана или 40.000, остаје нејасно. Уместо да изнесу конкретне бројеве, LKA Северне Рајне-Вестфалије описује снагу чланова ових кланова само са „у доњем петоцифреном делу“. Талас насиља ових великих породица, којима се велики део медија и даље руга као о „криминалу који се само осећа“ је, међутим, добио већ такве размере, да чак ни LKA више не може да затвара очи у вези тога.
Од 2016. године они „постају све агресивнији у јавности према полицијским службеницима, службама за спровођење закона и службама за спасавање“, описује Томас Јунгблут, главни истражитељ за организовани криминал, свакодневни живот у No-go-Areas (деловима града у које полиција ретко залази).

Криминални кланови у у руралним подручјима

Неактивност политичара и власти у протеклим деценијама је омогућила појаву/ настанак турско-арапске мафије. Моћ ових кланова је у међувремену достигла такве размере, да они отворено оспоравају правну државу. То је довело до тога да су ове структуре тако добро учвршћене да се све више шире. Уцене за новац за заштиту и криминал везан за дрогу ових кланова више нису ограничене на No-go области, већ се шире као паукова мрежа преко све већих делова градова.

 

Садашње територијалне борбе које избијају међу клановима су последице овог ширења и истовремено њихови видљиви докази. И док савезна безбедносна архитектура републике и 16 различитих државних влада ефикасну борбу против кланова на националном нивоу ометају и спречавају, они су своју мрежу већ проширили од Северне Рајне-Вестфалије преко Доње Саксоније, Бремена и Берлина до Скандинавије.

Велики градови су сада већ тако преплављени, да кланови сада напредују у рурална подручја. Одговарајући развојни догађаји се већ могу посматрати у Mettmannu, Duren-у и Вестфалији. Неуспех политике, скретање погледа(несагледавања), релативизација и беспосличарење политичара, морају још једном да плате обични грађани земље.

Извор: Kopp Verlag

———–

8.12.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

 

 

1 reply »

  1. Наша влада не би смела да потпише овај скандалозни документ. По неким незваничним изворима, за Србију је предвиђена квота од милион миграната! Ако то ова Вучић- Брнабић влада дозволи, биће записани као највећи издајници и непријатељи српског народа. Видели смо из горњег текста како ни јака Немачка не може да им стане у крај, а како ли ће тек наша слабашне држава. Дигнимо глас против тога, јер се ради о етничком прекрајању Србије и њеном нестанку. Пробудимо се већ једном!!

    Свиђа ми се