АКТУЕЛНО

СНП НАШИ: По договору Вучића и Шиптара формирана је војска „Косова”


СНП “Наши” већ месецима најављују у ком правцу ће ићи издаја Косова и Метохије од стране Александра Вучића и на нашу несрећу видимо да је све што смо говорили истина.

У договору Александра Вучића и шиптарских терориста формирана је војска “Косова”.

То је део стратегије за подизање тензија на Косову и Метохији и како би Вучићева издаја била представљена као једино решење да не дође до новог рата.

У том циљу  читава пропагандна машинерија Александра Вучића грађане засипа лажима и најављује ратове и сукоб на Косову. До сукоба на Косову може доћи само по договору између Вучића и шиптарских терориста који су на челу лажне државе.

СНП “Наши” месецима упозоравају јавност да је Вучићу потребан сукоб како би издају представио у јавности као своју победи и да је извукао што се извући може. У реалности ради се о безочној издаји и Александар Вучић нема ближих сарадника од шиптарских терориста на Косову са којима спроводи све своје акције.

Оно што је такође битно је да  ће у овом моменту сви који су против диктатора  бити представљани као неко ко ради за шиптаре, а Вучић као наш велики бранитељ и патриота.

ИЗДАЈА НЕЋЕ ПРОЋИ!

Информативна служба
СНП “Наши”

***

4 replies »

  1. ako se ne ujedinjujete sa „opozicijom“ koju predstavljaju otpor protuve i koje su kao oponenti vladajucem teroristi, mozda vam i poverujem!
    al ovaj, do bola smesan pokusaj protivljenja vodji od strane ortaka, nije se trebao tako olako prihvatiti od strane naroda. ponovljene graske se skupooo placaju!

    Свиђа ми се