АКТУЕЛНО

НАРОД без политичара, Катанићева 15 сваког дана (скуп подршке тужиоцу да поступи против одговорних за крађу изборне воље грађана)


Од 24.12.2018.године траје свакодневна подршка заменику јавног тужиоца Мирославу Филиповићу, из Вишег  јавног тужилаштва у Београду, коме су предали ургенцију за поступање против неколико стотина особа које су „одговорне за крађу изборне воље грађана“. Наиме, изборни спискови садрже 1.746.0000 фиктивних гласача. Кривична пријава је поднета првог октобра, а сада се свакодневно предају ургенције како би се реаговало по хитном поступку.

Покрет Достојни Србије и сви покрети који су приступили овој идеји – Србија – Минут до дванаест, Антикорупцијска лига Балкана, Удружење грађана Спас, Омладинска иницијатива Србије – Они долазе, Удружење избеглих и прогнаних лица са територије бивше СФРЈ, Удружење грађана Никола Тесла Нови Сад, Покрет грађана Морамо, Удружење Југ Србије Ниш, Покрет Имате право да знате истину Чачак и Ужице и два полицијска синдиката, су иницијатори овог окупљања.

Они у позиву народу да се окупи и да подршку овом чину кажу:
„ОВО ЈЕ ЈЕДИНО МОГУЋЕ РЕШЕЊЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИ ЗЕМЉА И НАРОД ОД ОКУПАЦИЈЕ! СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ПРЕВАРА И ОБМАЊИВАЊЕ НАРОДА. ЗА РАЗЛИКУ ОД ДРУГИХ, МИШЉЕЊА СМО ДА ТО ТРЕБА БИТИ РАДНИ ДАН, КАДА РАДЕ СУДОВИ И ОСТАЛЕ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ. СВЕ ДРУГЕ ШЕТЊЕ, ВИКЕНДОМ, У ВЕЧЕРЊИМ ТЕРМИНИМА, ИМАЈУ ЗА ЗАДАТАК ДА ИСТРОШЕ ЕНЕРГИЈУ НАРОДА. СА ВАМА И УЗ ВАС, ДО СЛОБОДЕ!“

ПОДРШКА СТИЖЕ! СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У КАТАНИЋЕВУ!
САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО ОСТВАРИТИ ЦИЉ!
Делите нови флајер како би што више људи било обавештено о окупљању у КАТАНИЋЕВОЈ!
Када смо први пут обавестили за скуп из техничких разлога навели смо да ће трајати даноноћно до 31.12.2018. С обзиром на услове и малу медијску пажњу настављамо са окупљањем, али од 14ч сваки дан испред тужилаштва у КАТАНИЋЕВОЈ 15 Београд.
Овом приликом само желимо да истакнемо да су флајер израдили наши пријатељи – дивни људи са поруком да истрајемо до краја.
ЗАТО ПОЗИВАМО СВЕ ДА ДОЂУ У КАТАНИЋЕВУ 15 КАКО БИ ТУЖИЛАЦ ПРОЦЕСУИРАО ОНЕ КОЈИ СУ ОДГОВОРНИ ЗА КРАЂУ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ ГРАЂАНА!

https://www.dostojnisrbije.com/…/poziv-za-narodnu-podrsku-2…
https://www.dostojnisrbije.com/novost
https://www.dostojnisrbije.com
https://www.facebook.com/DostojniSrbije/

***

***

27.12.2018. ЧЕТВРТИ ДАН

4. Дан по реду, како предајемо ургенцију да тужилац по хитном поступку процесуира све оне који учествују и који су учествовали у превари народа. Наиме, бирачки списак у себи садржи скоро 2 МИЛИОНА ФИКТИВНИХ ИМЕНА, ШТО ПОКОЈНИХ, ШТО ОНИХ КОЈИ ВИШЕ НЕ ЖИВЕ У СРБИЈИ. Народе. Ми смо свакодневно испред тужилаштва, Катанићева 15 , од 14 часова. Придружите се, како би тужилац Мирослав Филиповић имао подршку народа, да без страха донесе историјску ЧАСНУ ОДЛУКУ У СКЛАДУ СА УСТАВОМ И ЗАКОНОМ. ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН.

***

28.12.2018. ПЕТИ ДАН

***

***

***

ИЗВОР: ФБ страница Достојни Србије/ ФБ страница Srbija – Minut do Dvanaest

***

Синдикат полиције: У бирачким списковима преко 1.700.000 непостојећих гласача!

ПОЗИВ ГРАЂАНИМА, ПОЛИЦИЈСКИМ СЛУЖБЕНИЦИМА, ПРИПАДНИЦИМА ВОЈСКЕ, УДРУЖЕЊИМА, ОРГАНИЗАЦИЈАМА, СТУДЕНТИМА, СИНДИКАТИМА, СВИМ МЕДИЈИМА

Дана 24.12.2018.године испред тужилаштва у Београду, улица Катанићева бр.15 почео је први народни протест под називом „Подршка тужиоцу Мирославу Филиповићу да хитно поступи по кривичним пријавама и процесуира све који су извршили изборну крађу народне воље“.

Руководство Синдиката Запослених Полиције остварило је увид у предату кривичну пријаву као и доказе и том приликом се и само уверило да се од 2012.године у бирачким списковима налази преко Милион и Седамсто хиљада непостојећих гласача (Преминулих), као и имена око 300000 гласова наших грађана који већ дугих година не живе у Републици Србији.

На основу ових података долази се до јединог закључка да је свака Влада од 2012 године изабрана на основу непостојећег гласачког тела што је директно кршење устава и закона Републике Србије а уједно значи да су сви закони који су донешени донети незаконито кршењем устава и закона (сви међународни споразуми, закон о приватизацији, закони о изградњи минихидроелектрана, обавезној вакцинацији, увођењем приватних извршитеља, увођењем нотара и свих осталих закона), који су на терет народа Републике Србије.

Синдикат Запослених Полиције подржао је протест јер је протест искључиво народни где нема политичара нити ће их бити, политичари, појединци не сачињавају државу, државу сачињава народ и без народа нема државе.

Зато схватимо све ово озбиљно, дођимо масовно испред тужилаштва у Београду, улица Катанићева бр.15. дајмо прво подршку народу који је од 24.12.2018.године испред тужилаштва а затим подршку тужиоцу да изврши уставну и законску обавезу покрене и процесуира процесуира све који су извршили изборну крађу народне воље“.

Због озбиљности ситуације у којој се налазимо годинама позивамо све грађане, полицијске службенике, припаднике војске, ветеране, организације, студенте, синдикате, све медије да се у што већем броју прикључе народу који од 24.12.2018.године свакодневно стоји испред тужилаштва у Катанићевој бр.15 , јер само масовношћу даћемо подршку тужиоцу Мирославу Филиповићу да покрене кривичне пријаве и санкционише све одговорне за штету причињену Србији и српском народу, оставимо компјутере, мобилне телефоне, подршке из топлих соба већ са својим породицама, пријатељима, комшијама и познаницима прикључимо се испред тужилаштва и одбранимо Србију, народ, устав и законе Републике Србија јер Србија припада народу.

САОПШТЕЊЕ СИНДИКАТА ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ

ИЗВОР: Србија Данас

————

28.12.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Service Trifunovic sinoc nije dao podrsku ovom protestu sa govornice onog teretnjaka, iako je tena ovog protesta od esencijalnog znacaja za buducnost svakih izbora u Srbiji. Ocekujem da uoci I otkloni gresku.

    Свиђа ми се